2777
2789
عنوان

مامانای که بچه یکساله به بالا دارین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست

دختر من از 2 سالگی خودش خوابید.قبلش من و شوهرم باید مینداختیمش توی پتو مسافرتی و تکون میدادیم تا بخوابه.واقعا سخت بود.

اما دوست من از 6 ماهگی بچش ، آروم با دستش میزد روی پشت دخترش و همونجوری عادت کرد که بخوابه

به نظر من هر بچه ای با  بچه دیگه فرق داره.

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت نمیشی من که  کمرم خیلی درد میگیره

گاهی پیش میاد یساعت طول میکشه تا خوابش ببره 

زمانی ک پریودم خیلی اذیت میشم 

ولی خیلی امتحان کردم هر چی کنارش دراز میکشم خودمو میزنم ب خواب ک اونم خوابش ببره نمیخوابه

پسرمو از اولش رو پا نداشتم خودش میخوابید ولی دخترم بد قلقلی میکنه

خواهرزاده منم از هفت ماهگی خودش ميخوابه آبجیم میگه خوابش بیاد چهار دست و پا میاد پستونکشو برنمیداره ميزاره دهنش ميخوابه الان نه ماهشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
گاهی پیش میاد یساعت طول میکشه تا خوابش ببره   زمانی ک پریودم خیلی اذیت میشم  ولی خی ...

اره بچه منم از اولش خیلی نااروم بود بخاطر همین گزاشتمش رو پام تا بخوابه حالا عادت کرده

چقد خوب من اگه بزارمش تو تختشاصلا نمیخوابه فقط گریه میکنه ۱ سالو سه ماهشه

پسر  منم یک سال و سه ماهشه ..روزها با شیر خودم باید بخوابه ..اما شبها غذا می خوره شیر می خوره بعد مسواک انگشتی می زنم براش بعد آب می خوره ...برق رو خاموش می کنیم یا من یا باباش کنارش دراز می کشیم اونم گاهی یک مقدار وول می خوره یا حتی یک بار بیرون می ره اما دوباره میاد دراز می کشه می خوابه ...نصف شب هم بیدار میشه می بريم آشپزخونه آب میدیم باز به همون ترتیب باید کنارش دراز بکشیم اونم می خوابه ..اصلا عادت به روی پا ندادمش ...اگر روی پا بگذاریم که گریه می کنه

پسر  منم یک سال و سه ماهشه ..روزها با شیر خودم باید بخوابه ..اما شبها غذا می خوره شیر می خوره ب ...

چقد خوبه بچه من از اولش خیلی نا ارام بود وگریه میکرد مجبوری گذاشتمش رو پام الانم عادت کرده