یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونوقت که پسرم شیر میخورد خواش که میگرفت شیر میدادم خواش میبرد بعدم راه میبردم و لالایی می خوندم حالا ۴ سالشه میخابونم تو تخت قصه ولالایی میگم یه نیم ساعت طول میکشه معمولا خودشون خوابشون نمیبره
دختر من الان ۲ و نیم سالشه تا ۱ سالو نیم روی پاهام میخوابید کم کم داشتم سرزان ستون فقرات میگرفتم😑😑😑خداروشکر یه گذاشتمش تو تخت کنارش خوابیدم کمرشو مالیدم خودش خواب رفت بعد اون شب دیگه بکشمش روی پاهام نمیخوابه
همون تو 8ماهگی یه شب گذاشتمش پایین که خودش بخابه انقد گریه کرد من اصلا نگرفتمش خودش تو گریه هاش خوابید. از اون ب بعد هر وقت برق خاموش میشه میدونه وقت خابه. دراز میکشیم خودش میخابه
ب نظرم شمام همین کارو بکن. موقع خاب بزارش رو تشک شمام خودتو بزن ب خاب. خیلی گریه میکنه ولی اصلا نباید کاری ب کارش داشته باشی. شاید چند شب طول بکشه ولی مطمعنم جواب میگیری
چقد خوب من اگه بزارمش تو تختشاصلا نمیخوابه فقط گریه میکنه ۱ سالو سه ماهشه
کم کم از سرشون میفته...صبر کن بزار خسته شه.بعدش ببرش تو تخت کنارش بخواب براش سعر بخون کمرشو بخارون بچه ها مالی کردن و خارش دادن رو خوششون میاد...به گریه هاش زیاد اهمیت نده..