2777
2789
عنوان

بتای ۱۵‌روز بعد تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 65 پست

اون طور که من شنیدم،ازوقتی فهمیدی بارداری،شر وع کنی به توت فرنگی خوردن،بچه پسر میشه.امتحان کن آن شاالله همون جنسیتی که میخوای بشه ودلت شادشه

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اصلا به بتا متا نگاه نکردم چرا خب از دادی بارداری دیگه دیگه یکی دوهفته بعد میری سونو میدی دیگه

اره خب اخه داداش ندارم خیلی دوس دارم این بچم پسرباشه البته اگه خدابخواد

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طور که من شنیدم،ازوقتی فهمیدی بارداری،ش وع کنی به توت  فرنگی خوردن،بچه پسر میشه.امتحان کن آ ...

وا این چه حرفیه این چیزا مال چن ساله پیشه الان علم ثابت کرده که وقتی نطفه تشکیل میشه همون روز مشخصه که این نطفه دختر یا پسر بعد بارداری هیچ چیز تو جنسیت تاثیر نداره حتی اگه یه هفته بار دارباشی

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اون طور که من شنیدم،ازوقتی فهمیدی بارداری،شر وع کنی به توت  فرنگی خوردن،بچه پسر میشه.امتحان کن ...

الان توت فرنگی پیدامیشه ینی؟؟

مرسی از نظرت عزیزدلم

وا این چه حرفیه این چیزا مال چن ساله پیشه الان علم ثابت کرده که وقتی نطفه تشکیل میشه همون روز مشخصه ...

منم همینو قبول دارم.. ی دعاهس میگفتن ۴‌ماهگی بخونی پسرمیشه میگم اخه دیگ ۴ماهگی معلومه چیه عوض ک نمیشه

[QUOTE=105438613]سقط شد عزیزم.دو قلو بودن[/QUOT

الهی که زود زود خدا ی بچه سالم بهت بده که باهات بمونه من ی ماه بلافاصله بعد سقط حامله شدم آنیارو

مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن گلم لطفا سونو ندادی هنوز ؟؟؟شاید دوقلو باشه چون خواهر من بعد از د ...

مرسی آجی ان شاالله قسمت شمام بشه.ن هنو سونو نرفتم.چون اصن فکرشم نمیکردم باردارباشم..چن روز قبل موعدم آنیامریض شد هیچی نخورد منم نگران بودم دوروز نتونسم چیزی بخورم بعدش حالت تهوع گرفتم باخودم گفتم نکنه حامله باشم همینجوری شوخی شوخی جدی شد