setare_mm20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 505 عنوان فشار اب.....🤔🤔 803 بازدید | 16 پست نمیدونم اب ساختمان ما چطوریه... هروقت حمام میرم فشارش کمه چونگ بالایی ها دارن دوش میگیرن... همیشه فشار کم و سرد.... چاره چیه ؟خسته شدم 1398/06/28 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setare_mm20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 505 پمپ بذارید کجا بزاریم.... خونه مامانم و فامیلامون فشار اب خوبه..اینجا کمه ... هروفتم برق قطع میشه ابم قطع میشه
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 پمپ دارید؟اگه نه که باید بذارید اگه آره که فشار پرتاب آبش کمه باید قویترشو نصب کنید جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
جنگلچشمات عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 621 کجا بزاریم.... خونه مامانم و فامیلامون فشار اب خوبه..اینجا کمه ... هروفتم برق قطع میشه ا ... والا ما پمپ داره ساختچونمون فشار آب خیلی تقویت میکنه
setare_mm20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 505 پمپ آب ندارین؟ پول گرفتن واسه پمپ ازمون. ولی بالایی ها همیشه حمام هستن اینجا اب نداره
zahra___j عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2766 پول گرفتن واسه پمپ ازمون. ولی بالایی ها همیشه حمام هستن اینجا اب نداره اخرشبا یا صبح زود برو حموم
setare_mm20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 505 والا ما پمپ داره ساختچونمون فشار آب خیلی تقویت میکنه جدی؟ فکرکنم ماهم داریم.... نمیدونم اینجا ابش چطوره ک با رفتن برق ابم قطع میشه
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 پول گرفتن واسه پمپ ازمون. ولی بالایی ها همیشه حمام هستن اینجا اب نداره خب پس مشکل از پمپ نیس شما پایینی نباید فشار ابتون از بالاییا کمتر باشه ایراد از ابگرمکنتونه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
جنگلچشمات عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 621 جدی؟ فکرکنم ماهم داریم.... نمیدونم اینجا ابش چطوره ک با رفتن برق ابم قطع میشه با رفتن برق فشار آب ما هم کم میشه یا کلا قطع میشه
setare_mm20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 505 خب پس مشکل از پمپ نیس شما پایینی نباید فشار ابتون از بالاییا کمتر باشه ایراد از ابگرمکنتونه جدی؟ راست میگید شوهرمم یبار گفت .... چندملیون خرج افتاد رو دستمان.