2777
2789

اگر بخوام ماجرای زندگیم با این مرد رو بگم میشه قصه حسین کرد شبستری 

از روزی که وارد زندگیم شد یه روز خوش نداشتم همیشه سر چیزای بیخودی دعوا راه میندازه و همیشه هم منو متهم میکنه 

بگذریم که من چقدر پای این مرد تا حالا موندم چقدر نداری کشیدم چقدر تحقیر شدم به خاطر انتخابم 

اما اون هیچ وقت اینا رو نمیبینه 

من توی یه خانواده خیلی مرفه و مطرح توی شهرمون بزرگ شدم همیشه هر چی خواستم داشتم اما از روزی که ازدواج کردم همیشه دغدغه بی پولی داشتم هر روز فکر میکردم که تا اخر ماه میتونیم نون بخریم؟ اگر کمک های پدر و مادرم نبود نمیتونستیم زندگی کنیم طفلیا هر وقت اومدن خونم دست پر اومدن از مرغ و گوشت گرفته تا برنج و آجیل و همه چی تا به حال نشده بیان و دست خالی باشن 

از روزی که عروسی کردم هیچی برای خودم نخریدم به جز یه شلوار بارداری که اونم واقعا نیاز داشتم خواهرم بنده خدا چون میبینه لباس ندارم خودش برام هر از گاهی یه چیزی میخره امسال عید هیچی نخریدم همشو خواهر و مادرم گرفتن 😔😔😔😔 منی که خونه بابام هر دفعه با یه لباس بودم حالا به کجا رسیدم 

اینم بگم که ما توی خونه پدرم زندگی میکنیم ۷ ماه اول زندگیمون مستاجر بودیم ولی شوهرم نتونست اجاره بده پدرم یکی از خونه هاشو داد نشستیم 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باردار شدی حالا

بخدا درک نمیکنم شماها رو

پدر خیلی توی زندگی مهمه

یه بچرو هم بدبخت نکنین

بخدا گناهه  

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

تو كه ميدونستي نداره چرا ازدواج كردي ؟ الان رسما بقيه دارن خرجتونو ميدن ! يا زندگي نكن ! يا اگر ميكني از كسي پول و كمك نگير با نداريش بساز زندگيتونو جمع كنين ! اين زندگي كه دارين زندگي نيست هيچي نيست

خانواده شوهرم خیلی فقیرن خیلیییی 

همیشه فکر میکردم چون خودش نداشته برای من کم نمیذاره همش میگفت همه تلاشمو میکنم تا تو کمبود نداشته باشی 

اما از روزی که اومد تو زندگیم طعم نداری رو دارم هر روز حس میکنم 

مادرم هر وقت میریم بیرون میگه عزیزم چرا تو هیچ وقت پول نداری بیا بهت بدم میگم نه دارم کی گفته ندارم 😔😔😔😔 

وام به اسم خودم براش گرفتم انقدر قسطاشو نداده که بانک گفت مدارکتو فرستادیم دادگاه و تا چند وقت دیگه میان سراغم 

خوب بگم طلاق یا زوده

خیلی خواستم برم برای طلاق اما هر بار به خاطر دلم پاش موندم 

بار آخر که مصمم شدم برم فهمیدم باردارم 😔😔😔