2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره 04 و 01 لچیک /126 لیدو /VP 12_vp13_vp14_vp16ویولت /103 و 105یورن / 22میلانی

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.

اینا رنگای گوشتی هستن که خیلیم شیکن چون خودم استفاده کردم گفتم

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.

8گریم کاور/5لچیک /29میلانی/3گریم کاور مجلسی ترن