2777
2789

بچه ها کمکم‌کنید بعد از استفاده از لند انداز برقی و اپلیدی پاهام پر از زیز پوستی و جای لک شده چ کنم اعتماد بنفس ندارم بخاطر پاهام و حتی فوزک پام ک سیاهه

یه مدت موهاشو اصلا نزن فقط با وازلین و روغن زیتون چرب کن.تو حمومم کیسه بکش با روشور.بعد که همشون درومدن نرم کننده مو بزن به پات کلا بذار دو دیقه بمونه و با تیغ یه مارک خوب بزن همشو.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
یه مدت موهاشو اصلا نزن فقط با وازلین و روغن زیتون چرب کن.تو حمومم کیسه بکش با روشور.بعد که همشون درو ...

لایه بردار استفاده کن

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایه بردار استفاده کن

یعنی لک‌ها رو میبره و حتی موهای ک درنمیان اصلا از زیرپوست .اخه پاهام پر از موهاییه ک زیر پوست چرخیدن و نتونسان بیان بیرون اصلا پررره از اینوموها و لک هست

یعنی لک‌ها رو میبره و حتی موهای ک درنمیان اصلا از زیرپوست .اخه پاهام پر از موهاییه ک زیر پوست چرخیدن ...

منم همین مشکل رو دارم دکتر پوست رفتم گفت لیزر انجام بده بعدم با یه دستگاه طی چند جلسه این لک ها رو از بین میبریم

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

جوش شیرین واسه قوزک و زانو عالیه پنبه خیس بزن تو جوش شیرین بمال به قوزک یا زانو ۲۰ مین بعد بشور

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)