2777
2789
عنوان

تب و تشنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 51 پست
اره والادیگه خوابم نمیبره..بنظرتون چرااینطور شده؟

بچن دیگه دستش کثیف بوده کرده تو دهنش از روزمین چیزی خورده طبیعیهه

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دیوونه خونه است کاش تو اون لحظه میتونستم تصمیم بگیرم

😞😞هنوزم دیر نشده میتونی بهترین دکترارو تامیک بزنی واسه مغزو عصاب از نی نی سایتیا بپرسی

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
بچن دیگه دستش کثیف بوده کرده تو دهنش از روزمین چیزی خورده طبیعیهه

وای اره دیوونم کرده هر چی توخونه پیداکنه برمیداره تودهنش میکنه😭😭چندتابچه جلوچشمم بزرگ شدن اینطورنبودن والا 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اره والادیگه خوابم نمیبره..بنظرتون چرااینطور شده؟

من بچم تا ۷ صبح تب نداشت حالم خوب بود یهو با صداش پریدم دیدم کبوده و سفت شده 

منم هر وقت تب داره نمی خوابم اصلا

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
😞😞هنوزم دیر نشده میتونی بهترین دکترارو تامیک بزنی واسه مغزو عصاب از نی نی سایتیا بپرسی

چند تا تاپیک  زدم جوابی نگرفتم

این دو تا دکترم از بهترینهان اما نمیدونم به حرف کدوم عمل کنم

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
وای اره دیوونم کرده هر چی توخونه پیداکنه برمیداره تودهنش میکنه😭😭چندتابچه جلوچشمم بزرگ شدن اینطورنب ...

🤣🤣شیطون

من بچم تا ۷ صبح تب نداشت حالم خوب بود یهو با صداش پریدم دیدم کبوده و سفت شده  منم هر وقت تب دا ...

یاخدا اخه چراهمینطور یهویی ؟؟😢😢😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
چند تا تاجیک زدم جوابی نگرفتم این دو تا دکترم از بهترینهان اما نمیدونم به حرف کدوم عمل کنم

ادم گیج میشه واقعن یکی دیگه ببر به نظرم

باورت میشه سیم کارت دیدم توپوشکش😞😞😞😞حتی به اون هم رحم نکرده😞

🤣🤣🤣🤣