2777
2789
منم امروز دنبال شال و کلاه و دستکش بافت بودم برا دخترم. بیرون قیمت‌ها بیخودی بالاس

من احتمالا خودم شال و کلاهشو ببافم ، الان این جدیدا که مد شده خیلی سادست بافتش ، دومیل دوتا زیر دوتارو ، خیلی راحته و الان مده 

قیمت شال و کلاه بچگونش تو اینستا ۹۰ تومن بود

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من احتمالا خودم شال و کلاهشو ببافم ، الان این جدیدا که مد شده خیلی سادست بافتش ، دومیل دوتا زیر دوتا ...

منم دوس دارم خودم ببافم اما دوتا بچه کوچیک همه وقت و انرژیمو میگیرن. حتی نمی‌ذارن روزا برم حموم. الان از حموم در اومدم

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
از چند نفر هم شنیدم توی اینستا سفارش دادن پول واریز کردن اما جنس رو نفرستادن. یه پیج معتبر رو لطفا م ...

من خودم اینستا پیج فروش لوازم نمدی دارم همه که دزد نیستن گلم

برای سفارش دادن به چند تا چیز دقت کنید .

اینکه اول یه مقدار از مبلغ رو بیعانه بدین بعد وقتی سفارشتون اماده شد و عکسش فرستاد بعد تسویه کنید‌.

بعد اینکه دقت کنید ببینید کد رهگیری هارو استوری میزاره؟ اگر میزاره نام فرستنده با نام شماره کارت که بهتون میده یکی باشه‌

دراخر هم اینکه یدونه از اون کدای رهگیری رو تو سایت پست وارد کنید ببینید الکی نباشه

منم دوس دارم خودم ببافم اما دوتا بچه کوچیک همه وقت و انرژیمو میگیرن. حتی نمی‌ذارن روزا برم حموم. الا ...

حق داری عزیزم ،خداقوت 💓🌹

من خودم اینستا پیج فروش لوازم نمدی دارم همه که دزد نیستن گلم برای سفارش دادن به چند تا چیز دقت کنید ...

عزیز جان مطمئنن همه مثه هم نیستن و انسانهای شریف هم کم نیستن. اما بعضی شارلاتانها باعث شدن اعتمادها سلب بشه متاسفانه 

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️