من اطلاع دقیق ندارم ولی یه سوال : چندهفتتونه ؟ بچتون چند کیلوئه؟
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
اومدن سر تو لگن خیلی ربطی ب زمان زایمانت نداره این یعنی سر فیکس شده تو لگن و هر وقترهانه ی رحمت باز بشه و دردات شروع بشه دیگه مشکل پایین اومدن بچه و چرخشش رو نداری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر پسر دومم همین شرایط رو داشتم و دهانه رحمم۲ سانت باز شده بود و سرش اومده بود تو لگنم ۳۷هفته و۳ روزم بود دکتر معاینه که کرد گفت با آمپول ۳۸ هفته رو پر کردم و رفتم واسه زایمان بر خلاف زایمان اولم که ۱۰ ساعت طول کشید وخیلی سخت بود زایمان دومم عالی بود و۱ساعت ونیم طول کشید
خدایا شکرت که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍 خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗 الهی به امید خودت 😗 👐 👐
عزیزم طبق سونوگرافی اولم 37هفته و 3روزم ولی طبق پریودیم 39هفته ام وزنشم هفته ی پیش سونو دادم گفت 2کی ...
عزیزم درباره ی وزنش چیزی بهتون نگفتن؟
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
چی باید میگفتن؟ هفته پیش من 36هفته بودم وزنش گفتن تقریبا3کیلوهه.. ینی میگید کمه؟ تازه تو هفته ی من و ...
نه کلا می خواستم بدونم وزن بچه طبیعیش تو ۳۶ هفته چقدره . مرسی ازت گلم
وقتی رفتم پیش دکتر گفت که سر بچه اومده تو لگنت ودو سانت باز شدی ۳۷هفته و سه روزم بود گفت واسه اینکه زود زایمان نکنی و۳۸هفته م پر بشه بهم آمپول داد که از انقباضات رحمی جلوگیری کنه
خدایا شکرت که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍 خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗 الهی به امید خودت 😗 👐 👐
وقتی رفتم پیش دکتر گفت که سر بچه اومده تو لگنت ودو سانت باز شدی ۳۷هفته و سه روزم بود گفت واسه ...
اهان ان شالله سالم. و سلامت باشن بچه هات.. منم الان گفت 1سانت باز شدی ولی دیگه طاقتم سر رفته هم اذیتم از کمر درد و سنگینی هم اینکه واقعا دارم واسه دیدنش دیوونه میشم برا همین خیلی کنجکاو بودم ک اگه سر بچه بیاد تو لگن ینی زایمان. نزدیکه
خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️
یه جدول هست اگه. تو نت سرچ کنی.. هفته ب هفته بارداری رو با وزن نرمال جنین میگه.. الان اگ پیداش کردم ...
مرسی عزیزم 😍