2777
2789
عنوان

شوهرم رو بخشيدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 48 پست

اقا هرچي گفتم أروم شو نشد تا اينكه گفت بيچاره چرا ولم نميكني تو جووني نترس خودم برات شوهر پيدا ميكنم نميموني اقا اين رو كه گفت 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 😔😔واس حاجتت صلوات فرستادم توام واسم بفرست مرسی

چشم عزیزم حتما

الهی که خدا به دلت ارامش بده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

ديونه شدم گفتم فقط طلاق كشيد من رو تو ماشين و برد خيابون حرف زِد و معدرت خواهي كرد ولي من تا امشب دلم باهاش صاف نشد امشب بخشيدمش ولي ميدونم بازم تكرار ميكنه

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
مردا سنشون بالا باشه یا پایین فرقی نداره کلا انگاری هنوز ننشون اینا را از شیر نمیگیرند و زن میدند ک ...

پس حتما مرد عاقل اطرافت ندیدی من پسر ۲۰ ساله میشناسم اونقدر اقاااااا و فهمیده ک حد نداره

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

منم با شوهرم دعوام شد پاشد رفت معلوم نیست کدوم گوری رفته شعورش اندازه بچه ام نیستتتت بخدا خسته شدم خسته تا تقی به توقی میخوره دعوا راه میندازه مثل چی مشسمانممم از زندگی باهاش