2777
2789
عنوان

مامانا میشه به من تنهاکمک کنید

95 بازدید | 13 پست

دختر ۲۴ روزه ام کولیک داره وبخاطر زور زدن زیاد فتق ناف شده

هرشب تا ۶ صبح نمیخوابه و جیغ میکشه 

برفک دهان گرفته و پاهاش بخاطر همین سوخته

واسه اینا دکتر بردمش و دارو مصرف میکنه

کلی لاغر شدم بخاطر کم خوابی

اینا همه قابل تحمله اما 

وقتی  زور میزنه چشماش لوچ میشه 

نمیدونم چیکار کنم😢😢😢😢😭😭

چه دکتری ببرمش 

میترسم دخترم عیب دارشه

تروخدا هر راهنمایی ب ذهنتون میرسه بگید برام 

محتاج دعاتونم از بس گریه کردم نا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماساژ با روغن های گرم. دورانی... ارامش... با صدای حارو برقی یا سشوار یا موزیک ارام بخوابونش. و کلی راه کار... تحمل کن.. خیلی تحمل کن... بد مشکلیه. خدا حتما کمکت میکنه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
بمیرم برات منم کشیدم آروم باش قطره کولیکز بده خودتم حتما حتما مراعات کن که کمتر اذیت شه 

دور از جون اتفاقا اونو میخوره با پدی لاکت برای کولیکش من مشکلم چشماشه میترسم😭😭😭

نترس دختر من تا خود ۸ ماه کولیک داشت اون تموم شد الان رفلاکس پنهان گرفته خیریت 

ولی اروم باش مثل من خودتو عصبی نکن میگذره حتی یاداوریشم برات مسخره میشه فقط ممکن مثل من توبه کنی بچه نیاری

وقتی دل دردش شروع میشه بزارش تو تشت اب گرم شکمش ماساژ بده 

توآغوشی بزار راه برو وقتی گریه میکنه براش صدای سشوار بزار

قطره بایو گایا برای کولیک معجزه می کنه یک خورده گرون هست ولی به خواب شب می ارزه  

چشما پسر منم اینجور بود بلد نیست رو یه چیز تمرکز کن چشماشون کج میشه الان ۴ ماهشه خوب شده برفک هم پستونک یا اگه شیشه استفاده میکنه تمیز بشور با اب گرم اگه شیر خودتومیخوره برا شیر دادن سینه هاتو بشور پاهاشم کالاندولا بزن دلپیچه هم تا ۳ ماهگی خوب میشه دارو بده این سه ماهو پاهاشم هی جمع کن تو شکمش دوباره باز کن ولی نیم ساعت قبل و بعد شیر خوردن اینکارو نکن