2777
2789
عنوان

به نظرتون حسودم 😢😢

272 بازدید | 29 پست

زایمان کردم جاریم اصلا بهم تبریک نگفت زنگ نزد وکادو نداد..(من باهاش مشکلی ندارم تاحالا هم کاری نشده بخوام ناراحتش کنم)بعد شوهرم گفت خودمون کادو بدیم زشته..یه جاری دیکه ام زنگ زدم گفتم چقد کادو دادی گفت به من فلان قد پول داده منم بهش دادم..الان خیلی بهم برخورده تبریک هم نگفت حتی یه زنگم نزد بهم درکش نمیکنم. به شوهرم گفتم بهش کادو نمیدم ..واز وفتی فهمیدم به اون جاریم کادو داده فهمیدم که که مال متوجه نسدنش نبوده عمدن اینکاروکرده به من تبریک نگفته..نمیدونم حسم چیه بهم برخورده ناراحتم حسودیم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری،، وقتی واسه اون کادو داده باید به تو هم میداد

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀