2777
2789
عنوان

مردِ دو زنه!!!!!

1429 بازدید | 101 پست

بچه ها ب چیزی ک میگم اینجا لطفا" نخندید و اگه واقعا" هرکدومتون چیزی میدونید در موردش بگید.

من از یه عده شنیدم ک مردهایی ک رو قسمتِ کاسه ی سرشون(بالا وتاجِ سرشون) دوتا رویشگاهِ مو(دو سوراخ)دارن دوزنه (دو بخته)هستند،یا میشن.قدیمیها بهش اعتقاد داشتن.واقعیت داره یا خرافه هستش؟کسی اطلاعی داره ؟اطرافیانتون همچین چیزی بوده؟!من اصلا ب خرافه اهمیت نمیدم اما برایِ یه آقایی از اقوام اینجور بود و ایشون دوتا زن گرفت😭😢چرا همچین خرافه ای شکل گرفته؟

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
اره راسته

شما کسی رو دیدید؟یا مبشناسید؟

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب😅😅😅نشنیده بودم برم رو موهای داییمو نیگا کنم ببینم چجوریه🤣

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

منم خیلی شنیدم و هنوزم میگن اطرافیان ولی هیچ باوری بهش ندارم یعنی بخت وازدواج به خاطر فرق سره آدمه ؟!حالا اون طرفم شانسی زده اونطور شده  

برای خوشبختی منو عشقم یه صلوات  

الان همه میرن کله شوهرشونو بازرسی کنن

منکه رفتم ببینم 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

چ جالب😅😅😅نشنیده بودم برم رو موهای داییمو نیگا کنم ببینم چجوریه🤣

من همسرم اینجوریه و یکی بهم اینو گفت.الان ناراحتم خب.نکنه راست باشه 

من خودم دوتا دارم😂😂

همسرم چهار پنج تا داشته الان یکیش مونده

اینا همه خرافاته

تو چرا گریه ات گرفته؟ 

نکنه شوهرت دوتا داره؟ 😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خرافات ما بهش میگیم گاو لیس یعنی جای لیسه زدن گاو

خدا کنه خرافه باشه

الان همه میرن کله شوهرشونو بازرسی کنن منکه رفتم ببینم 

😂😂😂😂وای بخدا راست گفتی ولی من قبلا نگاه کردم یکی داشت

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@