2777
2789
عنوان

ازدست جاریم و بچش خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین بدی نمیکنم فقط میگم هرکاری بامن کرده همون سرش بیاد 

الهی، اما به شوهرت بگو که معذبی بزار اون به برادرش بگه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شما که اختلاف سنی ندارید باید با هم کلی دوست و صمیمی باشید.

جاریای خواهرمم مثل شما  خاله و خواهر زادن، هر جفتشون افتضاحن ، کاری به خواهر من ندارنا ولی با خونواده همسر رابطه رو قطع کردن با اینکه خونواده همسرشون بسیار خونواده خوبی هستن و جالبتر اینکه دوتاشون رابطشونو با همدیگه هم قطع کردن!!! دیگه فامیلن خب مثل همن جفتشون

به مادرت بگو یجوری غیر مستقیم کاراشونو (مادر و پسر) بهشون بگه تا بفهمن تو ناراحتی

احتمالا خاله ات نقش شو متوجه نمیشه و فکر میکنه که فقط خالته و به همین منظور باهات خیلی راحته

پسرشم اومد خونت بهش اخم کن و چشم غره برو و یکم بترسونش دیونه بازی درآر دیگه نیاد