2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاهاشو باز نکرد تا الان کا گفتن مرده شنبه باید برم برا سقط

آخی عزیزممم خیلی ناراحت شدم 😭

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من امروز موعد پریودمه ولی هیچ علائمی از پری ک قبل داشتم الان ندارم صب بی بی زدم منفی بود امکان داره اشتباه باشه؟اخه گفتن چهار یا پنج روز از پری ک گذشت بزنید یا آز بدید من هل داشتم زودتر زدم😑

من امروز موعد پریودمه ولی هیچ علائمی از پری ک قبل داشتم الان ندارم صب بی بی زدم منفی بود امکان داره ...

من موعدم دیروز بود تمام علائم پری رو هم دارم ولی نشدم

بیبی زدم منفی بود😞

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️
من موعدم دیروز بود تمام علائم پری رو هم دارم ولی نشدم بیبی زدم منفی بود😞

ماما من میگف آز یا بی بی چک ۵روز بعد توی بعضیام ۷روز بعد مشخص میکنه...نمیدونم هر چه ک خیرو صلاحمونه پیش بیاد

ماما من میگف آز یا بی بی چک ۵روز بعد توی بعضیام ۷روز بعد مشخص میکنه...نمیدونم هر چه ک خیرو صلاحمونه ...

انشالله🙏❤آز که دو هفته بعد اقدام مشخص میشه

ولی بیبی چک خیلی دیرتر

نه عزیزجان من ۵روز پیش رفتم از بدم گفتن خیلی زوده برو یه هفته بعد تاخیرت بیا🤔🤔

من ماه قبل رفتم و گرفتن🤔اونا پولشونو میگیرن چکار دارن چند روزه عقب افتاده