2777
2789
عنوان

پیاده روی و کاهش وزن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست

ببین یعنی پیاده روی عالی

خیلی خوبه حتما پیاده روی داشته باش روزی ۱ ساعت هر چی بیشتر در توانت باشه 

من قبلا خیلی پیاده میرفتم هر جا می خاستم بزن پیاده میرفتم 

حالا که ماشین سواری می کنم ۵ کیلو اضافه کردم تو یک ماه 

اگه این طوری پیش برم واسه خودم دیوی میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورزش سنگین نمیتونم انجام بدم، تو ورزشایی مثله ایروبیک زومبا سرگیجه میگیرم، اگه رژیم بگیرم و پیاده ...

نیم ساعت خیلی کمه حدااقل یکساعت بالای یکساعت

رژیمتم صبونه بخور کامل ناهار رو میوه بخور  حذف کن ناهارتو یا فقط سبزیجات کاهو و .... بخور برنجم در هفته سه بار روغن غذا کم نونم کالریشو محاسبه کن 

ببیندر روز چقد کالری احتیاج دای200تا300کمتر بخور خیلی راحت لاغر میشی

برسه روزی که منم تیکر بزنم
اگر میخای شکمت کوچیک شه سرخ کردنی حذف کن برنج و نون شیرینی خیلی محدود سریعا چربی سوزی میکنی صبح ناشت ...

نمیتونم حذف کنم چون دانشگاه یا برنج میدن یا سرخ کردنی ولی میتونم حجمشو کمتر کنم

ولی اگه یکم کالریتو منفی کنی و دررزو یکساعت تا یکستاعو رب پیاده روی یکم تند درحدی که تپش قلبت بره با ...

من شهرمون کوچیکه ازاین سر شهر میرم اون سر شهر اخرش ک نگاه میکنم میبینم همش چهل دقیقه بوده خخخ البته جونی هم برام نمیمونه تهش ولی خیلی تند میرم 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
من شهرمون کوچیکه ازاین سر شهر میرم اون سر شهر اخرش ک نگاه میکنم میبینم همش چهل دقیقه بوده خخخ البته ...

خب نیم ساعت پیاده روی تند که باعث عرق بشه معادل یکساعته دوباره همونجا رو دور بزن

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خیلی از قرص ها مشخص نمیشه عوارضش عزیزم

ازاون مدت سه سال گزشته و کاملا نرماله ولی اوهوم کلا اگ بدون قرص باشه و سالم خواری ک بهتره قرص فقط چربی سوزی رو سرعت میده ی نوع کمکه درواقعه 

نیم ساعت خیلی کمه حدااقل یکساعت بالای یکساعت رژیمتم صبونه بخور کامل ناهار رو میوه بخور  حذف کن ...

تو رژیم لیمومی نیم ساعت پیاده روی با کنترل تغذیه بود...اخه سلین جان من معده حساسی دارم اینکه بخوام یه وعده میوه بخورم یا صبح ناشتا کرفس بهم نمیسازه

خب نیم ساعت پیاده روی تند که باعث عرق بشه معادل یکساعته دوباره همونجا رو دور بزن

نمیشه اخه بچه کوچیک دارم میزارم پیش مامانم باشگاهمو دورانتخاب کردم ک برسم ب بچه پیاده روی هم کنم همین زمان رو هم بابدبختی میرم پیادع روی ویک روز درمیون باشگاه پیاده روی هم بعد باشگاهه

ازاون مدت سه سال گزشته و کاملا نرماله ولی اوهوم کلا اگ بدون قرص باشه و سالم خواری ک بهتره قرص فقط چر ...

منم دکتر بهم قرص ونوستا برای دوهفته داده وزنم ثابت بود اینو داد ازاستپ دربیام قشنگ چربی غذا رو دفع میکنه ب عینه دیدم