سلام دوستان حدود دو ماهی میشه که توی خونمون مخصوصا آشپزخونه شده پر از سوسک های زرد هر کاری هم کردم نرفتن... بعد چند روز پیش دیدم از تلویزیون تبلیغ یه سوسک کش میکنن زنگ زدم گفت قیمتش 800 هزار تومن گفتم آخه اینقد زیاد هزینه کنم برای سوسک ها😫😫😫😫
ما یه سم سوسک کش از گلخونه گرفتیم تو اب حل کردیم ریختیم تو تموم فاضلابا، بعدش دیگه هنوز سوسک ندیدیم، خونمونم کاملا نوسازه نمیدونم چرا سوسک دراورد
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
خودت نزن بده شوهرت بزنه. والا منم تازه فهمیدم باردارم. کم بزنین هر روز یه جا ازخونو رو بزنه اذیت نشی فک نکنم مشکلی داشته باش باز میخوایی حساسی ازیه ادم وارد سوال کن
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
اره عزیزم خونه ما هم نوساز و تمیزه حتی من سینک هم خشک میکنم ولی نمیدونم چرا باز میان... اسم سوسکش چی ...
الان عکسشو میذارم