2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا یه راهکاری بدید دیگه خسته شدم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه باردارم عزیزم سختمه اونا هم دورن

قلم امتحان کن

نشد یه سوسک کش هست خمیری شکل

باید اندازه نخود جاهای مختلف خونه بذاری

میخورن میمیرن

فقط بچه داری خیلی مراقبش باش نخوره

ولی قلم از همه ایمن تره براتون

ما یه سم سوسک کش از گلخونه گرفتیم تو اب حل کردیم ریختیم تو تموم فاضلابا، بعدش دیگه هنوز سوسک ندیدیم، خونمونم کاملا نوسازه نمیدونم چرا سوسک دراورد

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
عزیزم باردارم برام ضرر نداره؟ 

خودت نزن بده شوهرت بزنه. والا منم تازه فهمیدم باردارم. کم بزنین هر روز یه جا ازخونو رو بزنه اذیت نشی فک نکنم مشکلی داشته باش باز میخوایی حساسی ازیه ادم وارد سوال کن

ما یه سم سوسک کش از گلخونه گرفتیم تو اب حل کردیم ریختیم تو تموم فاضلابا، بعدش دیگه هنوز سوسک ندیدیم، ...

اره عزیزم خونه ما هم نوساز و تمیزه حتی من سینک هم خشک میکنم ولی نمیدونم چرا باز میان... اسم سوسکش چیه؟ 

راه حل خیلی خوبیه اسمشو نمیدونین چی بود

الان عکسشو میگیرم میذارم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
اره عزیزم خونه ما هم نوساز و تمیزه حتی من سینک هم خشک میکنم ولی نمیدونم چرا باز میان... اسم سوسکش چی ...

الان عکسشو میذارم

اهان یه چیزی داداشمم بچه کوچیک داره همیشه وقتی سوسک‌میببنن تو‌چاه دستشویی ظزفشویی و ..گازوییل میریز ...

گازوئیل از کجا بیارم خواهر بعد میگم که حساسم به بوها... دیگه عمرا نمیتونم بیام توی خونه