2777
2789

سلام دوستان😍😜کوِسشِن اومد باسوالاش

بچه ها من معلم زبانم چندساله تدریس زبان داره بعد  اینجام آموزشگاه داریم ولی کارش خوب نیست مدرک هم میده ولی فقط پولکی هست و ی کتاب رو سه ترم الکی طول میده من ازون آموزشگاه اومدم بیرون اومدم پیش یکی که مدرک نمیتونه بده ولی کارش خیلیییی خوبه.... راهی هست که معلم من بتونه مدرک بده درکنارکارش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوءزشن جان معمولا کتابهای آموزشگاه ها برای دو تا سه ترم هست 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کوءزشن جان معمولا کتابهای آموزشگاه ها برای دو تا سه ترم هست 

مسی جان من کتاب فمیلی 1 بودم 8 ماه دستمون بند بود هفته ای ی درسم نمی‌داد همه با هم رو دوش خودمون بود

مامانت اطلاعات نداره .مدرك آموزشگاه هيچ اعتبار و ارزشي نداره.

توشهرماهمه دنبال مدرکن و میرن آموزشگاه ک مدرک بده معلم من ولی اینقد کارش خوبه بخاطراینک نمیتونه مدرک بده کمترمیان پیشش

اگر بخواي با زبانت پول در بياري كه به مدرك دانشگاهت نگاه ميكنن و اينكه از لحاظ عملي چقدر به زبان تسلط داري.اصلا مدرك آموزشگاه رو اگر هم داشتي نبايد ارائه بدي چون بدتر يك پوينت منفيه.اگر هم براي دانشگاههاي خارج از كشور ميخواي اپلاي كني كه حتي لسيانس و فوق ليسانس زبان هم به درد نميخوره فقط ايلتس و تافل ،...

توشهرماهمه دنبال مدرکن و میرن آموزشگاه ک مدرک بده معلم من ولی اینقد کارش خوبه بخاطراینک نمیتونه مدرک ...

اونا از بيسوادي و نداشتن اطلاعات درسته كه فكر ميكنن يك برگ كاغذ يك آموزشگاه كوچك ارزش داره.كلا مردم ما فقط دنبال اسم و مدركن.محتوا هيچي

وای پوینت منفیه؟ چرا؟

براي اينكه نشون ميده چيز پر و پيموني براي ارائه نداشتي كه مدرك يك آموزشگاه زبان و گذاشتي لاي روزمه ات.البته شايد تو شهرهاي كوچك اوضاع يك جوره ديگه باشه.

اونا از بيسوادي و ناداشتن اطلاعات درسته كه فكر ميكنن يك برگ كاغذ يك آموزشگاه كوچك ارزش داره.كلا مردم ...

وساجان حالا راهی هست که معلم من مدرک بده چون همه ازش مدرک میخان..... اونم ب همشون میگه ک مهم آموزش هست ن چنتا کاغذ ولی خب یسریا مثل مامان من فقط مدرک براشون مهمه... راهی شمامیدونی؟