2777
2789

دوقلو باردارم.همه ته دلمو خالی کردن که خیلی سخته و...

کیا تجربه شو داشتن تا چند سالگی شون سخته؟؟؟

منم دست تنهام مادرم شاغله مادرشوهرمم مریضه .خواهرم ندارم 

چه کنم؟؟؟

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن

نمیخام بترسونمت

ولی خاله من تا ماهه اخر با کپسول هوا نفس میکشید ، ازاونا ک بیمارستانا دارن

اصلا حالش خوب نبود

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.....

از بدو تولدشون دست تنهام.

امسال پیش میرن شکرررر

فسیل شدم😅😅😅😅😅😅

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اخي عزيزم خيلي خوبه نگران نباش وقتي خدا داده بهت تواناييشم بهت ميده اصلا نگران نباش به اين فكر كن دوتا ني ني ناز ميان پيشت 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
نمیخام بترسونمت ولی خاله من تا ماهه اخر با کپسول هوا نفس میکشید ، ازاونا ک بیمارستانا دارن اصلا حا ...

وایی منم کلا استراحت مطلقم

هر کاری اولش سخته بعدش که تجربه کسب کردی دیگه عادی می شه و شما روی یه روال مشخص قرار می گیری به اندازه ای به بچه ها عشقو محبت پیدا می کنی که این چیزا اصلا برات مهم نیست 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
نمیخام بترسونمت ولی خاله من تا ماهه اخر با کپسول هوا نفس میکشید ، ازاونا ک بیمارستانا دارن اصلا حا ...

وا چرا؟

خب فک نمیکنم ربطی به دوقلو باردار بودنش داشت

لابد از ایناییه که بارداری سختی دارت

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

خدا هست نگرانی جی هستی اخه ناشکری نکنیا خیلی تو حسرت بجه ان دلت میاد واااااای لباساشون همه چیشون ب دنیا قشنگشون فکر کن و ب کسی ام نقطعه ضعف نده بگو خدا داده خودشم مواڟبشون

هر کاری اولش سخته بعدش که تجربه کسب کردی دیگه عادی می شه و شما روی یه روال مشخص قرار می گیری به اندا ...

درسم موند.دیگه نمیدونم کی میتونم ادامه بدم