maralgiiz مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 538 عنوان عکس مکس 🙃 227 بازدید | 22 پست از آرایشاتون عکس بدین ببینیم کی دست به آرایشش خوبه بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم 💜 1398/06/27 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maralgiiz مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 538 جمع شید من بذارم بعد شماها بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم 💜
بوی_بارون_ عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 3253 😐😐 از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
maralgiiz مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 538 تبریزیااااا بیایین بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم 💜
maralgiiz مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 538 اعلام حظور کنین 😂 بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم 💜
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 اعلام حظور کنین 😂 حاضر✋🏻 "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20448 من گوشیم عکس نمیفرسته وگرنه میفرستادم Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 اعلام حظور کنین 😂 میتونی به تعداد آنلاینا نگاه کنی عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 حالا نمیشه بندریا هم بیان من بندرى ام ولى اومدم😂😂😂 "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 اگر گذاشت لايكم كنين دوستان "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔