2777
2789
عنوان

با نگهداری سگ توخونه موافقین یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 56 پست
وایی خدا😷😷😷😷😷😷😷😷😖😖😖😖😖😣😣😣😣😣😣😣😣😣

اره دیگه این چیزا عشقه انقد حیوونو دوستداری که بدت نمیاد البته من تو شرایطش نبودم ببینم میتونم یانه تازه دهنشون بو میده شوهرم یه تو له سگ خیابونی اورد مالدوستش بود برای باغشون میخواست یهشب خونه ما موند این خمیازه میکشید انگار یکی چسید یک بوی گندی با اینکه توله دوماهه بود

آخه حیوون که جاش تو خونه نیست مث این میمونه که پرنده رو کرده باشی تو قفس اون بدبختا هم آزادی میخوان فضای باز میخوان 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون که سگاشو بخاطر شما بیرون نمیندازه،،شما هم خودتو اذیت نکن و نرو،،فکر نمیکنم برای مادرشوهرش مهم باشه چون قطعا سگاشو خیلی دوست داره و نمیتونه شمارو مجبور کنه،،شما هم هر جور که ارامش داری رفتار کن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
اره دیگه این چیزا عشقه انقد حیوونو دوستداری که بدت نمیاد البته من تو شرایطش نبودم ببینم میتونم یانه ...

وایی خدا پس تینا چیکار میکنن آب دهنش میریزه همه جا وسایلارو گاهی صاحباشونو لیس میزنن  وایی اول صبحی حالم بد شد 

اگه تا الان یک درصد احتمال داشت زمانی برای حیاط خونه بیارم دیگه محاله😣😣😣😷😷😷😷😷😷😷😷

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقیقا این سری که رفته بودیم رفت جیش کرد تو یکی از اتاقا بعد جلوی دستشویی پیپی هم کرده بود باور کنید ...

باید اموزش بده صرف داشتن حیوون که هنر نیست حیوون باید حرف شنو و مطیع باشه بعد یه مدت جای جیششو یاد بگیره بدون اجازه صاحبش هیچی خوره جایی نره دستور بگیره سگا دوست دارن دستورپذیری رو 

ایشون که سگاشو بخاطر شما بیرون نمیندازه،،شما هم خودتو اذیت نکن و نرو،،فکر نمیکنم برای مادرشوهرش مهم ...

اخه مشکل اینجاست که من تا حالا به خودش نگفتم بخاطر سگهات اذیت میشم فقط به شوهرم گفتم اونم مث من نیس کنار میاد با سگا کلا فکر میکنم تنها منم که مخالفم

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
دقیقا این سری که رفته بودیم رفت جیش کرد تو یکی از اتاقا بعد جلوی دستشویی پیپی هم کرده بود باور کنید ...

وااااای...مگه اینا جای مخصوص برای دستشویی ندارن؟؟؟چه چندش...😷😷😷

مگه خونه طویله است؟؟؟  

وااااای...مگه اینا جای مخصوص برای دستشویی ندارن؟؟؟چه چندش...😷😷😷 مگه خونه طویله است؟؟؟   &nb ...

برا دسشویی بیرون میرن خب نمیدونم چیشد تو خونه کرد

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اخه مشکل اینجاست که من تا حالا به خودش نگفتم بخاطر سگهات اذیت میشم فقط به شوهرم گفتم اونم مث من نیس ...

من خودم گربه دارم و عاشق گربه ام هستم،دوست و فامیل درجه یک میدونم که چندششون میشه و دوستم خونه من نمیاد و فامیلم فقط عید میاد،،منم فهمیدم که بدشون میاد برام مهم نیست نه اونارو ناراحت میکنم و نه خودمو ناراحت میکنم

واسه همین میگم اگه به مادرشوهرت محترمانه بگی چندشت میشه یا کلا چیزی مگی ولی خونشون نری خودش متوجه میشه و فکر نکنم ناراحت بشه بلاخره یکی دوست داره یکی هم هست بدش میاد زروی نیست که،،خودتو اذیت نکن

البته من یک روز تجربه نگهداری سگ داشتم و در خودم نمیبینم سگ نگه دارم😁سختههههه

من خودم گربه دارم و عاشق گربه ام هستم،دوست و فامیل درجه یک میدونم که چندششون میشه و دوستم خونه من نم ...

هر بار خواستم نرم گفتم بی ادبیه ولی تصمیمم اینبار جدیه امیدوارم ناراحت نشه و درک کنه چون نمیخام دلش بشکنه ازم

هر بار خواستم نرم گفتم بی ادبیه ولی تصمیمم اینبار جدیه امیدوارم ناراحت نشه و درک کنه چون نمیخام دلش ...

فکر کنم درکتون میکنه خب بدتون میاد دست خودتون که نیست

وایی خدا پس تینا چیکار میکنن آب دهنش میریزه همه جا وسایلارو گاهی صاحباشونو لیس میزنن  وایی اول ...

نمیدونم... میگم به خاطر یه سری شرایط خودم هنو نیاوردم ولی توله سگ و گربه میبینم انقد ذوق میکنم البته با لیسیدنشون مشکلی ندارم یه توله تو خیابون بود رفتم نازش کردم دستمو لیس میزد بعدش دستمو قبل اینکه به جاییی بزنم شستم ولی عشق کردم از محبتش.یه دمساله دیگم که هست سگو بیرون میبری کف پاهاش کثیف میشه گلی میشه بعد هرسری باید بشوری این مشکله ولی تو کشورای اروپایی این مشکلو ندارن چون پای حیوون کثیف نمیشه مگه گلی بشه