2777
2789

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته بخواد تو اوج ناامیدی ومشکلات و بیماریها میده نخوادم حتی ب ادم سالمشم نمیده دکترا همه وسیله هستن برای رفع مشکلات اما تصمیم گیرنده نهایی خداوند ک مشخص میکنه چی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو الکی میگم از خودتون حرف میزنید قبل خوندن مطالب و دل همرو خالی میکنید 

شما قبل تاپیک زدن مطالبتو اماده کن و تو همون پست اول بذار  بعدم همه مثل هم نیستن مشکلات همه هم مثل دوست شما نیست بچه دار نشدنم اخر دنیا نیست تقدیر هر کسی با کس دیگه متفاوته نفسمم از جای گرم بلند نمیشه من خودم سه ساله منتظرم ولی تا خدا نخواد یه برگ از رو درخت نمیوفته اگر این راهی که میگی صد درصدی بود مطمعن باش خیلیا بودن که زودتر از تو بفکر برطرف کردن مشکلات مردم باشن این مثل این میمونه که دو نفر دلدرد داشته باشن و دکتر بدون معاینه برای هر دو تشخیص اپاندیس بده در صورتی که شاید یه دلدرد ساده باشه شما الان در جایگاهی نیستی که درمان صادر کنی فقط دکتر متخصص هر شخص این اجازه رو داره

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
برای زنان تنبلی تخمدان دوسین استفاده کنید سیاه دانه و عسل و شبها با روغن سیاه دانه ماساژ بدهید تخمدا ...

من ازین دوسین واقعا نتیجه گرفتم . تخمدان پلی کیستیک داشتم.‌بزرگترین تخمکم همیشه. ۷ تا ۸ بود. پریودیام خیلی کم بود. پرویودیام شد هفت روز. ماه پیش رفتم سونو در کمال ناباوری یک فولیکول ۱۷ داشتم . من نمیدونستم اسمش دوسین. همون عسل و سیاهدانه میخوردم 

شما قبل تاپیک زدن مطالبتو اماده کن و تو همون پست اول بذار  بعدم همه مثل هم نیستن مشکلات همه هم ...

استاد من مشکل دوستمو نوشتم کساییکه شرایط مشابه دارند استفاده کنند و درمانی صادر نکردم حرف مفت میزنی پس متوجه شدی چرا خدا آدمها رو برحسب انسانیتشون میسنجه تو ادب حرف زدن نداری میخای بچه هم ادب کنی 

من چون دوستم نتیجه گرفته بود گفتم کمکی به منتظران بکنم قضاوت‌های بیجارو واگذار بخدا میکنم که بدترین ...

شما وقتی یه تاپیکی رو میزنی باید توقع اینم داشته باشی عزیزم ک تمام کسایی ک میان توی تاپیکتون و نظر میدن با نظر و حرف شما موافق نیستن من از این حرفت خوشم نیومد خوبه ک بفکر بقیه هستی ولی بهتر از اینم میشد جواب داد در مورد بعضی نظرات دوستان 

شما وقتی یه تاپیکی رو میزنی باید توقع اینم داشته باشی عزیزم ک تمام کسایی ک میان توی تاپیکتون و نظر م ...

من نه توهینی داشتم نه چیزی ولی مورد هجوم انسان نماها قرار گرفتم خداوند از دل همه باخبره بعضیا بجای زبون اره تو دهنشونه