2777
2789
عنوان

کسایی که میخواید خوشگل بشید بدوید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 81 پست
من مجردیام لک بعد از کرم ضدافتاب آردن گرفتم که با کرم دستساز رفع شد.دوباره الان دو سالی هست بخاطر کر ...

حنا + سدر + ماست کم چرب  هفته ای سه روز بزن بعدش هفته ای یکبار بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای جای جوشای لک قرمز چیکار کنم؟ برای پرپشتی ابروهام و مژه هام چی بزنم؟ برا گودی و سیاهی زی ...

سدر + حنا + ماست کم چرب هفته ای دو روز بزن + بخور 

اسکراپ بزن ، برای ابرو روغن رزماری، برای رفع تیرگی دور چشم روغن کرچک 

و مهمتر از همه خانمایی که مشکل پوستی دارید بخصوص جوش و لک کبدتون نیاز به پاکسازی داره روزی یه استکان عرق شاتره و کاسنی بخورید، شربت خاکشیر شیرین شده با عسل 

سدر + حنا + ماست کم چرب هفته ای دو روز بزن + بخور  اسکراپ بزن ، برای ابرو روغن رزماری، برای رف ...

ماسکی ک گفتیو ی مدت پیش چن هفته ای زدم اما تاثیر زیادی نداشت عزیزم

برا زیر چشمم شنیدم روغن بادوم تلخم خوبه بنظرت کرچک بهتره یا بادام تلخ برا چشم؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
شیر محلی و آبلیمو طبیعی قاطی کن بمال،  بیرون میری حتما صد آفتاب بزن

من شنیدم  ضدافتاب  هم خودش باعث لک میشه درسته بنظرتون

واینکه ضدافتاب رنگی باشه چی اشکال داره

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
ماسکی ک گفتیو ی مدت پیش چن هفته ای زدم اما تاثیر زیادی نداشت عزیزم برا زیر چشمم شنیدم روغن بادوم تل ...

عزیزم توی حمام بزن بخار حمام خوبه، و اینکه باید چندین ماه بزنی،  روغن بادام تلخم خوبه میتونی قاطی کنی استفاده کنی 

و مهمتر از همه خانمایی که مشکل پوستی دارید بخصوص جوش و لک کبدتون نیاز به پاکسازی داره روزی یه استکان ...

نمیشه بجای کاسنی و شاتره فقط خاکشیر خورد؟اخه کاسنی و شاتره خیلی بی مزه اس😂

مثلا شنیدم ناشتا اب و خاکشیر میخورن بدون شکر 

تاثیری داره گلم؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
من شنیدم  ضدافتاب  هم خودش باعث لک میشه درسته بنظرتون واینکه ضدافتاب رنگی باشه چی اشکا ...

اگه بمونه رو پوست بیش از ۴ ساعت بله بخصوص رنگی، سعی کنید ضد افتاب بی رنگ استفاده کنید