سلام دوستای خوبم امروز یه اتفاقی برام افتاد که قبلا هم افتاده بود نمیدونم واقعا به خاطر رفتار خودمه یا دیگران واقعا انقد میخوان اختیار آدمو تو دستشون بگیرن 😢اینو بگم که من و همسرم ایران زندگی نمیکنیم، نزدیکه یه ماهی هست که دخترخاله همسرم که مجرده اومده پیش ما تا کاراشو انجام بده و مستقل بشه ولی معلوم نیست چقد طول بکشه من واقعا دوستش دارم خانم خیلی خوبیه، چند وقتیه که باهم کلاس زبان میریم و من زبانم بد نیست اونم داره تلاششو میکنه ولی تو کلاس تقریبا از همه مسلط ترم، از اونجا که علاقه دارم دوست دارم بعد شام یا هر وقت شد بشینم بخونم و یاد بگیرم ولی دقیقا زمانی که لای کتابو باز میکنم یه کم ناراحت میشه در صورتیکه اون این کارو میکنه و من هیچ دلیلی نمیبینم که ناراحت بشم ولی شدیدا ناراحت میشه که تو زیرزیرکی میخونی، اخه واقعا بهش مربوط میشه که من میخونم یانه؟ انقد بهم گیر میده میرم تو اتاق میخونم من نمیتونم پیشرفتمو بخاطر کسی که ناراحت میشه عقب بندازم خوب اونم بخونه دیشبم رفتم تو اتاق تمرینامو حل کردم تو کلاس این موضوع رو فهمید و ناراحت شد خیلی شدید الانم قیافه گرفته 😢من کار اشتباهی میکنم واقعا؟ بخدا اصلا راحت نیستم که هر وقت میخوام درس بخونم حتما باید دوتایی بخونیم