2777
2789
عنوان

حسادت

331 بازدید | 17 پست

سلام دوستای خوبم امروز یه اتفاقی برام افتاد که قبلا هم افتاده بود نمیدونم واقعا به خاطر رفتار خودمه یا دیگران واقعا انقد میخوان اختیار آدمو تو دستشون بگیرن 😢اینو بگم که من و همسرم ایران زندگی نمیکنیم، نزدیکه یه ماهی هست که دخترخاله همسرم که مجرده اومده پیش ما تا کاراشو انجام بده و مستقل بشه ولی معلوم نیست چقد طول بکشه من واقعا دوستش دارم خانم خیلی خوبیه، چند وقتیه که باهم کلاس زبان میریم و من زبانم بد نیست اونم داره تلاششو میکنه ولی تو کلاس تقریبا از همه مسلط ترم، از اونجا که علاقه دارم دوست دارم بعد شام یا هر وقت شد بشینم بخونم و یاد بگیرم ولی دقیقا زمانی که لای کتابو باز میکنم یه کم ناراحت میشه در صورتیکه اون این کارو میکنه و من هیچ دلیلی نمیبینم که ناراحت بشم ولی شدیدا ناراحت میشه که تو زیرزیرکی میخونی، اخه واقعا بهش مربوط میشه که من میخونم یانه؟ انقد بهم گیر میده میرم تو اتاق میخونم من نمیتونم پیشرفتمو بخاطر کسی که ناراحت میشه عقب بندازم خوب اونم بخونه دیشبم رفتم تو اتاق تمرینامو حل کردم تو کلاس این موضوع رو فهمید و ناراحت شد خیلی شدید الانم قیافه گرفته 😢من کار اشتباهی میکنم واقعا؟ بخدا اصلا راحت نیستم که هر وقت میخوام درس بخونم حتما باید دوتایی بخونیم 

چقدر خوبى كه قبول كردى دختر خاله شوهرت با شما زندگى كنه😕😕

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسالم دوباره یکی از نزدیکای همسرم اومد باهامون زندگی کرد که کارش راه بیفته خدا شاهده ‌‌5ماه اینجا بود نگم براتون که چقدر  سخت گذشت برام البته ایشون اقا بودن یعنی برادرهمسرم میگم اشکال نداره خدا جای دیگه عوضشو میده ولی هر کی میاد اختیار زندگیمو میخواد تو دستش بگیره خوب ناراحت میشم یعنی چی؟ الانم از این 

الانم مهمونمون ناراحته و رفته دراز کشیده شاید خیلی بچگونه باشه به نظرتون ولی واقعا کارشون بد نبود تو کلاس میگن یواشکی میره درس میخونه و ناراحت و قیافه و حرفم نمیزنه الان به نظرتون چیکار کنم خیلی دختر خوبیه ولی این رفتار رو ازش انتظار نداشتم اصلا چه جوری برخورد کنم که ناراحتم نشه ولی بدونه که منم اختیار دارم از خودم نباید پیرو اون باشن 

واااا مگه بچه این 

اره شاید واقعا بچه گانه باشه ولی مشکل شده واسم من الان نزدیک 3جلسه اس که نمیخونم یا بخونم میرم شبا قبل خواب که نبینه  چون ناراحت میشه یا باید باهم بخونیم یا تکی نمیشه 

ببخشید برام سوال شد وقتی یکی میاد پیشتون میمونه همسرت جای دیگه برات جبران میکنه؟ منظور چجوری راضی می ...

همسرم  واقعا خوبن ،خداروشکر هیچ مشکلی نداریم از خودش خیلی راضیم ولی واقعا برام سخته حالا ایندفعه خانمه راحتترم دفعه پیش دمار از روزگارم دراومد همش میگم اشکال نداره خدا خودش کمک میکنه الانم واقعا دوست دارم کمکش کنم کاراش درست بشه چون ما خودمون اومدیم اول خدا بعد یکی از بنده هاش واقعا کمکون کرد سختی کشیدیم برای همین خودمو میزارم جای کسایی که تازه میان دوست دارم کمک کنم ولی واقعا یه کم سختمه