2777
2789

برو خانه بهداشت بگو حتما کمک میکنن ...اطلاعات رو سیستم دارن

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم گم شده بود اشکال نداره همه چیز تو سیستم ثبت شده برو دوباره یدونه بهت میدن چیز خاصی نیست  ...

واکسن چهار ماهگی گفتم بهشون گم شده هیچ کار نکردن فقط واکسن ها شو زدن.. چند روز دیگه باید شیش ماهگی رو بزنیم.. دفعه قبل گفتم گم شده جدید ندادن

عزیزم برو همون مرکز بهداشتی که برای واکسن می ری ، یکی دیگه برات صادر می کنن ، یکی از دوستای من همین کارو کرد . خانومه یکم غر زده  بود بهش ، بعدم براش دوباره یکی صادر کرده بود

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سلام عزیزم صبحت بخیر

خواستم یه سوال ازت بپرسم

من چند ماهه که پریودام عقب میفته جلوگیری با کاندوم دارم هر سری هم چک میکنم پاره یا سوراخ نباشه

ماه پیش آمپول پروژسترون زدم پریود شدم این ماه دیروز باید میشدم که خبری نبود عمه هام و مامانم کیست دارن

منم شاید داشته باشم چون علائم بارداری ندارم اقدام هم نیستم که بگم به همین زودی حامله شدم

حالا الان بیبی چک زدم ناشتا اینجوری شد یه هاله خیلی ضعیف داره تو یه تاپیک دیدم شما پست گذاشته بودید گفته بودید کیست داشتید و بیبی چک شمام مثبت کاذب میشد خواستم بدونم مال شمام اینجوری میشد؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊