2777
2789

اون که روش ستاره داره هرچی که منجمد داشته باشی به دمای محیط میرسونه مثلا اگه توش مرغ یخ زده بزاری 2 دقیقیه ای یخشو باز میکنه .رو ستاره بزن بعد اون که علامت+روش هست بعدstartبزن

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
اون که روش ستاره داره هرچی که منجمد داشته باشی به دمای محیط میرسونه مثلا اگه توش مرغ یخ زده بزاری 2 ...

اون ستاره ای رو میگم که پیش عکس ماهی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پیتزاهم Micro بزن  بعد 10 min بزن اگه روش دوبار بزنی تایمش میشه 20 دقیقه ای 3 بار بزنی 30 دقیق ای بعد استارت بزن وقتی پیتزات پخت خاموشش کن Gril بزن بعد 10 sec اینم اگه دوبار بزنی میشه دو دقیقه ای 3 بار بزنی 3 دقیقه ای برای پیتزا 5 دقیقه خوبه روش طلایی میشه .برای پخت پیتژا هم 15 دق کافیه 

منم فعلا همین هارو یاد گرفتم اینقدر باهاش ور رفتم تا اینارو یاد بگیرم اگه باز سوالی بود در خدمتم .فکر کنم باهاش بشه ماهی مرغ اینا پخت اخه روش عکس ماهی اینا داره باید اونم امتحان کنم ببینم میشه. اگه توهم چیزی ازش یاد گرفتی به من بگو 

برای سیب زمینی چه دکمه ای رو بزنم 

سیب زمینیتو خلال کن بشور  بعدش اندازه ۸ دیقه فقط دکمه استارتو بزن تا اب سیب زمینی کشیده بشه انگار پخته میشه بعدش نمک بزن سرخ کن تو تابه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
اینو یادم رفت بگم وقتی پیتزا میخوای درست کنی Micro رو زدی 5 بار روش بزن تا درجه ی 180 بیاد حتمن بادر ...

پیتزا یا لازانیارو خشک میکنه نمیشه خورد دیگه...فقط فر جوابه

منم فعلا همین هارو یاد گرفتم اینقدر باهاش ور رفتم تا اینارو یاد بگیرم اگه باز سوالی بود در خدمتم .فک ...

مرغ و بلدرچین توش گزاشتم خیلی کثیف کاری داشت و کلا پشیمون شدم ..نصابش گفت بلد باشی برنجم میتونی توش درس کنی ولی خشک میشه خوب

پیتزا یا لازانیارو خشک میکنه نمیشه خورد دیگه...فقط فر جوابه

نه من درست میکنم اولاش که بلد نبودم چیرو بزنم خشک میکردم الان دیگه اینقدر باهاش ور رفتم یادگرفتم مثل بیرونی ها میشه همسرم عاشق پیتزاهام شده میگه فقط پیتزای تو .بیرون که میریم سفارش میدیم میگه من فقط مال تورو میخورم   

نه من درست میکنم اولاش که بلد نبودم چیرو بزنم خشک میکردم الان دیگه اینقدر باهاش ور رفتم یادگرفتم مثل ...

مال تووخوشمزه تره  مسلما🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب ار اول بگو برا پیتزا چکاررمیکنی 😍