2777
2789
چرا کوکب😂

کیک پرتقالی

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی با شوهرت آشتی کردی

بله عزیزم بعدیک هفته بابت حرفام ازش عذرخواهی کردم .منوبخشید

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
خب چون اکثرا دهه هفتادی هستیم 

منم دهه هفتادیم دوستام همه اسماشون فاطمه و فرشته و زهرا و سمیه س توشون ماریا و ایلین و کوثر نداریم😑تو کل فامیل همه اسما تو همین رنجه دهه هفتادیا

منم دهه هفتادیم دوستام همه اسماشون فاطمه و فرشته و زهرا و سمیه س توشون ماریا و ایلین و کوثر نداریم😑 ...

ماهم فاطمه زهراداریم .همم ایلین .نازلی .مریلا.

هرکسی برای بچه اش یه اسمی انتخاب میکنه دیگه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

ندا

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ب توچه😂

با بقيــــه  هم اينجورى حرف مي زنيد؟!

اينجا فضاي مجازيه، 

شخصيــت#    خودتونو درست نشون بدين!

سوال بدي ك نپرسيدم. 

نميخوايد بگيد

چه كاريه ك اينجوري كامنت بذاريد؟  

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!