2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین کمک کنید

61 بازدید | 10 پست

سلام. توی ماه ششم بارداری هستم تا سه روز پیش  بچه ام خیلی تکون میخورد الان سه روزه اصلا تکونشو حس نکردم. شیرینی خوردم. آب سرد هم خوردم. نور بهش زدم تکون نخورد فقط دو تا نبض زد دیگه نزد. هیچی. در حالی قبلش اگر شیرینی یه دونه میخوردم میکشتتم بس ک تکون میخورد ولی الان هیچی تکون نخورد. خیلی نگرانم. بنظرتون مشکلیه؟؟ 

عشقم دخترم و باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟ 

خواهرزادم دیر ب دنیا اومد چن روز از وقت زایمان گذشت دیگ شبی ک دنیا اومد دکتر گف قلبش ضعیف میزنه اگ تا چن ساعت دیگ ب دنیا نیاد سزارین باید بشه ... همون شب دنیا اومد ک بخاطر سهل انگاری ماما لگنش طفلک در رفت تا الان ک ۳ سالشه هر چن وق یبار میبرنش دکتر ک پاش مشکلی نداشته باشه