2777
2789
عنوان

شوهر حوصله سربر

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 46 پست

مثلا یه بار پدرشوهرم باهاش صحبت کرد و بهش گفت که این خصلتهای بدشو کنار بذاره من وپدر شوهرم اینا قبلا خیلی مشکل داشتیم و الان در حال حاضر با خواهرشوهر و جاریم رابطه نداریم اونوقت شوهرم در جواب پدرشوهرم میگه که چرا طرفش میگیری اون پشت سرتان توی خونه پیشم بدگویی میکنه   واقعا آدم اینقد رو اعصاب بره

حرفت درسته ولی خداییش آدم به شریک زندگیشون احتیاج داره خب

شوهر منم از حرف زدن زیاد خسته میشه کم کم قلقش اومد دستم الان بخوام چیزی رو تعریف کنم خیلی خلاصه میگم پایه لوس بازی و شیطنتم هستا اما حرفتی جدی و حوصلش نمیگه من خلاصه وار میگم درصورتی ک خیلی دلم میخواد جامع تعریف کنم اما ب جاش با مامانم خیلی صحبت میکنم ،شاید خیلی طولانی میشه صحبتات 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این کار تاثیری توی رفتار شوهر شما داشت؟

اره .یکم نه تاحدی که ب غرورش بر بخوره به خواستهاش جواب نده البته بجز روابط زناشویی. بگو بچه ها ب پدر نیاز دارن گناه دارن طفلیا گاهی پیش میاد شبم ک سرکاره حداقل روز رو بیشتر باهاشون باشه مادرجای خودداره پدر جای خود .از بس کارا رودوش خودمون میندازیم اینطوری میشن .من مامانم همیشه میگفت خودت بچه روبغل کن همسدت بلد نیست منم گوش نمیدادم بااینکه قلبم تو دهنم میزد از ترس اینکه از دستش بیفته ولی ناچاربودم اگه ازاول همش روبه عهده بگیریم بدترمیشن .مادرشوهرمیگفت ب شوهرم شبا روپذیرایی بخواب توصبح میری سرکاراخه بچم کولیکی بود دوشب تا۵ صبح درد داشت وگریه میکرد ی سری چیزارونباید گوش بدی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
توحساس نیستی واقعا اینجوری خیلی سخته کاربنداز گردنش بگو بچه هارو ببر شهربازی ک انقدبا دوستاش نباشه ل ...

همه اینا رو بهش میگم بخدا کارامو انجام میده نمیگم آدم بدیه ولی اگه ناراحتیمو ببینه واون روز نره پیش دوستاش تو خونه هم همونایی که گفتم یعنی قشنگ روانیم میکنه 

توحساس نیستی واقعا اینجوری خیلی سخته کاربنداز گردنش بگو بچه هارو ببر شهربازی ک انقدبا دوستاش نباشه ل ...

ب جاش من انقد دوست داشتم شوهرم اهل اینکه با دوستامون معاشرت کنیمو اینا باشه ی وقتایی مجردی حال کنیم اصلا دوست نداره ب نظرم در حد متعادلش بد نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
مثلا یه بار پدرشوهرم باهاش صحبت کرد و بهش گفت که این خصلتهای بدشو کنار بذاره من وپدر شوهرم اینا قبلا ...

خب نباید پیشش از خانوادش بد بگی

شوهر منم از حرف زدن زیاد خسته میشه کم کم قلقش اومد دستم الان بخوام چیزی رو تعریف کنم خیلی خلاصه میگم ...

منم مثل خودت رفتار میکنم تاثیر داره ولی متاسفانه نه اونقد  

منم مثل خودت رفتار میکنم تاثیر داره ولی متاسفانه نه اونقد    

تا حالا کم محلی کردی کناره گرفتی ببینی تاثیر داره یا نه؟مثلا ناراحت میشی میاد بگه چته؟

همه اینا رو بهش میگم بخدا کارامو انجام میده نمیگم آدم بدیه ولی اگه ناراحتیمو ببینه واون روز نره پیش ...

عزیزم هرادمی ی خصلت هایی داره تا ی حدی رو قبول کن ک زیاد اذیت نشی چون زیادغرزدن و ریز بین بشی بد تررواعصابته غربزنی اون یکم ک باهاتون وحرف گوش میده روهم میزاره کنارمیگه اینا که نمیبینن .ولی سعی کن تفریح درست کنی مثلا من بااینکه بچم کوچیکه واقعا کمبودخواب دارم گاهی ک همسرم بره سیگاربکشه میدونم خوابش نمیاد وتوفکره میرم تو تراس پیشش دوتاچای یا شیزینی حتا گاهی چیپس میبرم میگم دلم برای دوتای بودنمون تنگ شده یا پیشنهادمیدم باهم فیلیم ببینیم پیش میاد میگه اخه تو خوابت میادفردابچه اذیتت میکنه میگم اشکال نداره دلم پیش توبودن رومیخواد 

تا حالا کم محلی کردی کناره گرفتی ببینی تاثیر داره یا نه؟مثلا ناراحت میشی میاد بگه چته؟

خیلی همیشه باهاش صحبت میکنم دقیقا میدونه چی میخوام اهل قهر کردن اینکه بگم خودش بفهمه که من از چی ناراحت هستم نیستم چون خنگ تر از این حرفاست خخخ کامل باهاش حرف میزنم ولی بازم اینجوریه و بعضی وقتها که مدعی میشه که تو اذیتم  میکنی دست از سرم بردار  

ب جاش من انقد دوست داشتم شوهرم اهل اینکه با دوستامون معاشرت کنیمو اینا باشه ی وقتایی مجردی حال کنیم ...

اخه همسرمن بامجردا میره ولی دوست نداشت من برم بادوستام حرصم میگرفت اگه برای منم مشکلی نداشت نارحت نمیشدم یا بامتاهلاشون رفت وامد میکردیم مشکلی نبود البته دوتاشون روگفت ولی چون از لحاظ فرهنگی حیلی متفاوت بودیم ادامه ندادیم اما باز همسرامون دوستن 

خیلی همیشه باهاش صحبت میکنم دقیقا میدونه چی میخوام اهل قهر کردن اینکه بگم خودش بفهمه که من از چی نار ...

نه منظورم اینه ک ی مدت رفتارتو تغییر بده زیاد دورو ورش نپلک بعد وقتی اومد گفت چته براش توضیح بده 

عزیزم هرادمی ی خصلت هایی داره تا ی حدی رو قبول کن ک زیاد اذیت نشی چون زیادغرزدن و ریز بین بشی بد ترر ...

چه خوب از بس نسبت بهش بی حوصله شدم اینکارارو نمیکنم ولی الان به نظر خوبتون گوش میدم و امتحان میکنم ممنونم از پیشنهادخوبت عزیزم  

نه منظورم اینه ک ی مدت رفتارتو تغییر بده زیاد دورو ورش نپلک بعد وقتی اومد گفت چته براش توضیح بده&nbs ...

چند بار امتحان کردم ولی اونقد جدی نگرفتم این قضیه درسته اینبار باید این روش رو هم امتحان کنم اگه انشالله جواب بده که بنظرم این روش براش تاثیر آنچنانی نداره 

اخه همسرمن بامجردا میره ولی دوست نداشت من برم بادوستام حرصم میگرفت اگه برای منم مشکلی نداشت نارحت نم ...

من مشکلی ندارم اون دوست نداره بیشتر روابط و دوستیهای مجردی رو دوست داره تا متاهلی و خانوادگی واسه همین منم چیزی نمیگم