2777
2789
عنوان

خانمایی که کابینتای ام دی اف دارین

152 بازدید | 15 پست

میشه لطفا بگین با چی تمیزشون میکنین که برق بزنه... من قبلا بخارشور میکشیدم عالی بود اما الان بخاطر بچم روشنش نمیکنم میشه شما راز کدبانوگری بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون یه مدل واکس دارن میزندیم عین آینه میشد.همه چی توشون معلوم میشد😁😀

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بهتر که دیگه بخارشور   استفاده نمیکنی اخه اب نباید اصلا بهش بخوره یا بخار چون باد میکنع

من که ازرو سلیقم های گلس سفید زدم بااینکه بچه ندارم هم زود کثیف میشه.به غلط کردن افتادم حالا

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌