2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا از شوهرم تو جلسه خواستگاری خوشم نیومد ولی قسمت بود خانوادم میگفتن خوبه منم متقاعد کردن ولی الان عاشق شوهرمم هیچ مردی به جز اون به چشمم نمیاد 

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))
من ، بله، الان عاشق همسرمم زندگیم خیلی خوبه، ولی عشقم رو یادم نرفته نه اینکه بخوام بهش فکر کنم ها &n ...

منم عاشق یه پسره شدم غریب که وقتی میدیدمش قلبم به تاپتاپ می افتاد....خیلی دوستش داشتم...خواب دیدم بهم گفتن خانواده اش مخالفن...دلم شکست

اسمش محمد بود 

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
منم بنظرت چرا اینطوریه هیچکی عاشق من نمیش چرا😐😂

خوب اخه چطور وقتی رابطه ای رو شروع نمیکنیم از کجا عاشقمون بشن من خودم دختر سنگین رنگینی هستن😅

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅

من سنتی ازدواج کردم قبلاعاشق کسی نبودم.وخداروشکراززندگیم راضیم عاقلانه ازدواج کردیم عاشقانه زندگی میکنیم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من سنتی بودم

قبل همسرم از یک‌نفر خیلی خوشم میومد ولی فکر کنم یک طرفه بود یا طرفم شرایطشو نداشت و من خیلی خیلی ناراحت بودم سر این قضیه

ب هرحال هم همسر من ی سری نقلط ضعف داشته هم حتما اون اقا ولی من نقاط ضعف همسرمو بیشتر میدونم 

من ازدواجم کاملا سنتی بود عاشششق هم هستیم خیییلی خییییلی راضی ام از زندگیم هیچکدوممونم هییییییییچچچچچچوقت اهل دوست دخترو پسر اینا نبودیم 

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
الهییییی آمین منم مثل توهم

انشالله خدا همسری بهت بده ک همه ملاکهاتو داشته باشه ازنظر ظاهری عقاید کار اخلاق ایمان و... همونی باشه ک خودت میخواستی و صلاح خدا هم باشه 

انشالله خدا تو بهترین موقعیت بهترینهارو یهویی باهم بهت بده تا اخر همین امسال 

انشالله