2777
2789
عنوان

کمک کنید

68 بازدید | 9 پست

سلام

خانوما من در روز ۳۳ سیکل هستم و ۳ماهه ک اقدامم.هر ماه دو روز جلو مینداختم.ولی این ماه ۶روز عقب انداختم بی بی چک وقتی میزنم اول فقط ی خطه بعد ک مدتی میگذره ی خط کم حالم میفته.

دیروز ازمایش بتا دادم و بتا۳۹ بود.دکتر گف مشکوکه دوباره باید بتا بدم دوروز دیگه.خیلی نگرانم.لطفا از تجربیاتتون بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من زیربیست بودگفت شنبه تکرارکنم یعنی منفیه دیگه

بستگی ب رنج ازمایشگاه داره اصولا زیر ۵ منفیه بین ۱۰تا ۲۵ مشکوک و بالای ۲۵ بارداری قطعیه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
بستگی ب رنج ازمایشگاه داره اصولا زیر ۵ منفیه بین ۱۰تا ۲۵ مشکوک و بالای ۲۵ بارداری قطعیه

الان 8روز ازپریودیم میگذره هنوزنشدم اون ازمایش ودوروزگذشت دادم نمیدونم هستم یانه خسته شدم😢

الان 8روز ازپریودیم میگذره هنوزنشدم اون ازمایش ودوروزگذشت دادم نمیدونم هستم یانه خسته شدم😢

خب فردا تکرار کن عزیزم 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…