2777
2789

ببین منم یه مدت جوش میزدم ،جوش نبودا جوششششش بود،یه عالمه کرم و پماد و شوینده استفاده کردم ،تا اینکه یه ماسکو به صورت اتفاقی تو یکی از ویدیو های زیباشو اینستا دیدم و استفاده کردم و واقعا موثر بود ،جوشامو از بین برد ،صورتمو صاف و روشن تر کرد،در کل فوق العاده عالیییی بود

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم یه مدت جوش میزدم ،جوش نبودا جوششششش بود،یه عالمه کرم و پماد و شوینده استفاده کردم ،تا اینکه ...

خب چه ماسکی

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
چه ماسکی

ماسک ژل آلوورا و عسل

ژل آلوورا آمادشم هس تو داروخونه ها می فروشن ولی باید کاملا اصل باشه که اصلشم متاسفانه یکم گرونه حدود 70 تومنه

برای همین من از خود گیاهش که شبیه کاکتوسه،استفاده می کنم تو عطاریا می فروشن

عسلم تو فروشگاه ها موجوده ،البته من اونم از عطاری میگیرم چون اصله

ماسک ژل آلوورا و عسل ژل آلوورا آمادشم هس تو داروخونه ها می فروشن ولی باید کاملا اصل باشه که اصلشم م ...

تو خود اون فیلمه هم از گیاهش استفاده میکرد،حالا من نمی دونم شما چه شهری هستین،اما تو شهر من هر یه شاخه آلوورا 2000 تومنه،حالا شاید شهر شما 3000  یا 5000 تومنم باشه

خوب وقتی از عطاریا گرفتی چیکارش میکنی مخلوط میکنی؟؟

آره دیگه ترکیبش می کنم برگشو از وسط نصف می کنم و ژلشو آروم درمیارم ،هر یه برگش تقریبا برای یک ماه کافیه

البته میتونی اونو تو دستگاه آب میوه گیری یا میکسر یه دستش کنی و بیشتر نگهش داری