2777
2789

سلام دوستان.بچه دوممه و تو هفته ۳۵ هستم.تو سلامت جنین اول ریسک یک به پونصد بود و دومی یک به هفتصد.یه دکتر گفت آمینو سنتز انجام بده یکی گفت نده نه سلفری نه آمینیو.

الان دم زایمان استرس گرفتم که بچم سالمه یا نه.دارم دیوونه میشم.شوهزم میگه شک نکن سالمه.نمیدونم چرا آنقدر با اطمینان میگه.میگه من بکار خدا اعتماد دارم.بچه سالمه سالمه.ولی من از استرسم کم نمیشه.شما چنین تجربه ای داشتین؟بهم بگین تا آروم شم

و خدایی که به شدت کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الکی نگرانی 

من اصلا غربالگری انجام ندادم فقط سونوی معمولی رفتم..این سومین بارداریمه برای هر سه تاش غربالگری نرفتم

دور و برم خیلیا اصلا سونو انجام ندادن زایمان کردن بچه های سالم اوردن

⚘خدایا شکرت❣
البته اینم بگم درهر صورت قصد سقط بچه رو نداشتم ولی استرس و دلهره ولم نمیکنه

منم توکلم بر خداست 

نرفتم عربالگری گفتم اگه خدای نکرده مشکلی هم باشه دیگه بالای سه ماه نمیشه کاری کرد ک

⚘خدایا شکرت❣