2777
2789
عنوان

کسی اینجا...

100 بازدید | 13 پست

تجربه سفارش دادن داره؟؟

کد پیگیریمو زدم نوشته وارد نقطه پستی شده..

امروز بدستم میرسه ب نظرتون؟؟

و اینکه ساعت کاریشون تا کیه؟؟

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدون کدپیگیری سفارش میدم خودش میاددیگه

خاب میخواستم بدونم این خودش دقیقا کی میاد😂

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده

اگه از طریق پست مرکزیه تا ساعت  ۶ ۷ هم واسه من بسته اوردن تیپاکس و اینا فرق داده باز

واقعا ۶؟؟

هر وقت بزنه سفارش تحویل نامه رسان شده همون روز میرسه

عاها مرسی😍

مگه  کدپیگیری دقیق میگه چه روزی

تقریبا مثلا بت میگه ک اومده شهر خودت یا ن 

مگه  کدپیگیری دقیق میگه چه روزی

نه فقط وضعیت سفارش رو نشون میده

مثلا به نقطه پستی مقصد ارسال شده

وارد نقطه پستی مقصد شده

به نامه رسان تحویل داده شده و....

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
اره مثلا ساعت ۲ میدن دست نامه رسان منطقه اما اون از خیابون شروع میکنه تا ب اون دوره برسه میشه این سا ...

اوووو مگه خارج از ساعت کاریشونم کار میکنن ؟من شنیده بودم ساعت کاریشون تا ۲عه