2777
2789

هممون با یه آهنگ هایی که یه جاهایی با افراد خاصی گوش کردیم خاطره داریم 

کنار دریا تو کوه یا حتی سرویس دانشگاه 

بیایین تیکه هایی از آهنگ های قشنگتون رو بگین و بگین کجا گوش کردین

خدایا مرا آن ده که آن به   

نه نه نه چه غلطی کردم من نه نه نه 

یکی از اون یازده تا دوس پسرام فقط اینو گوش میداد

و میگفت در وصف توعه چه غلطی کردم عاشقت شدم

اخرشم ولش کردم 

اه دوست پسر هم بدچیزیه ها😐

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که میرفتیم با پای پیاده گفتم یادت باشه فقط یه دوستی ساده هیچ عشقی نباشه هیچ ....

خواستیم یه روز جدا بسیم بریم خیلی ساده

یادش بخیر 15 سال قبل با دوست سابقم که 5 سال باهاش دوست بودم و .....تو کلک چال!!!!!

خدایا مرا آن ده که آن به   

اولین بار که شوهرم اومد دم خونمون دنبالم خیلی ازش خجالت میکشیدم اصلا حرف نمیزدم گفت حالا که خانومم حرف نمیزنه یه آهنگ بذارم یخش آب شه آرزومه از منصور رو گذاشت هنوز که هنوزه بهش فکر میکنم یه حس خییییلی خفن خوبی بهم دست میده

اولین بار که شوهرم اومد دم خونمون دنبالم خیلی ازش خجالت میکشیدم اصلا حرف نمیزدم گفت حالا که خانومم ح ...

ای همسر بلا از قبل تنظیم کرده بودا !!

اینجوری مختو بزنی 

خدایا مرا آن ده که آن به   
اولین بار که شوهرم اومد دم خونمون دنبالم خیلی ازش خجالت میکشیدم اصلا حرف نمیزدم گفت حالا که خانومم ح ...

همسر منم برام عسل بانو عسل گیسو عسل چشم ابی رو گذاشت   

خدایا مرا آن ده که آن به