من از اولی دنیا اومد توی گهواره خوابوندم بعدش از 6 ماهگی اتاق جدا ، البته این برای پسرم بود ک دومی ه ...
اینم توی تخت خودشه ولی یهو جا می پره باید منو ببینه حتی باباش بره بالا سرش فایده نداره حتما باید خودم باشم. خیلی نگران جدا کردنشم، ف کنم باید از حالا شروع کنم
من بچه م 15 روزه س میخوام ختنه ش کنم بعد که خوب شد از یک ماهگی جاشو جدا کنم ولی چون دلدرد و ریفلاکس داره می ترسم اتفاقی براش بیوفته اگه توصیه خاصی دارید بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدیدا انقدر بهش غذا نمیدم تا خودش میاد میگه مامان غذا بده.قشنگ یه وعده کامل میخوره.البته چون من شاغل هستم فقط یه وعده میدم.صبح و ظهر خونه مادرشوهرمه .اونجا تنقلات زیاد میخوره غذا نمیخوره
عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند