2777
2789
من از اولی دنیا اومد توی گهواره خوابوندم بعدش از 6 ماهگی اتاق جدا ، البته این برای پسرم بود ک دومی ه ...

اینم توی تخت خودشه ولی یهو جا می پره باید منو ببینه حتی باباش بره بالا سرش فایده نداره حتما باید خودم باشم. خیلی نگران جدا کردنشم، ف کنم باید از حالا شروع کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن سه سالشه 90قدشه 13کیلووزنش دکترش گفته3الی4سانت قدش وحدود3کیلوام وزنش کمه فرستادمون کلی آزمایش خون و... ولی خیلی ازبچه های هم سنشومیبینم ک جثه شون ازپسرمن کوچیکتره واقعادیگه نمیدونم چیکاربایدبکنم😔

من بچه م 15 روزه س میخوام ختنه ش کنم بعد که خوب شد از یک ماهگی جاشو جدا کنم ولی چون دل‌درد و ریفلاکس ...

اگه وزنش بالای چهار کیلو بود ختنه ش کن 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
پسرمن سه سالشه 90قدشه 13کیلووزنش دکترش گفته3الی4سانت قدش وحدود3کیلوام وزنش کمه فرستادمون کلی آزمایش ...

عزیزم قدش چهار سانت کمه ولی وزنش یک کیل

و کمه

پسر منم 2 سال و 3 ماهشه

قد و وزن دو سالگیش 91 قد و 13 کیلو بود

جدیدا انقدر بهش غذا نمیدم تا خودش میاد میگه مامان غذا بده.قشنگ یه وعده کامل میخوره.البته چون من شاغل هستم فقط یه وعده میدم.صبح و ظهر خونه مادرشوهرمه .اونجا تنقلات زیاد میخوره غذا نمیخوره

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
پسر منم 2 سال و 3 ماهشه قد و وزن دو سالگیش 91 قد و 13 کیلو بود جدیدا انقدر بهش غذا نمیدم تا خودش م ...

بزارش مهد اخه بچه بدون غذا ...به فکر ایندش باش

زوده الان.میخوام کامل حرف زدن یاد بگیره.اگه تو مهد زدنش یا دعواش کردن یا دارو خواب اور دادن بتونه بهم بگه.الان اونطوری نیست که بهم امار بده

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

مادر شوهرم خیلی دوستش داره اینطوریه.مهد که دیگه مثل مادر شوهرم دلسوزی ندارند