2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 98 پست
انشاالله برطرف میشه  من دکترمم نیست که بدونم چی کار کنم فقط استراحت رو بیشتر کردم ولی خونمون ...

دکتر منم نیست رفتم بخش زایمان بهم همون شیاف و امپولهای خودمو گفتن استفاده کن ولی تاکید همه به استراحت مطلقه شمام پله و دستشویی ایرانی و نزدیکی و هر کاری جز استراحت رو تعطیل کن وگرنه خیلی طولانی میشه و خدایی نکرده خطرناک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه هماتومم ۵*۱۳ هست خیلی بده؟ دکترمم تا شنبه نیست

عزیزم استراحت کن. من هماتومم اول 5سانت بودبعددوهفته به7سانت رسید. ازمن خیلی بزرگ بود. اصلا نترس فقط استراحت کن. مایعاتم زیادبخور

عزیزم استراحت کن. من هماتومم اول 5سانت بودبعددوهفته به7سانت رسید. ازمن خیلی بزرگ بود. اصلا نترس فقط ...

عزیزم شما تو کدوم هفته این مشکل رو داشتی و چقدر طول کشید جذب بشه منم الان همینم اول ۴.۹در .۶۲ سانت  بود یه ده روز بهد شد ۵.۷ در ۲سانت و خورده ای، الانم استراحت مطلقم باز

عزیزم منم هماتوم داشتم ازهفته11 تاهفته16لکه بینی وخونریزی داشتم. بهترین کاراستراحته. من حتی غذاموخوا ...

دفع لخته هم داشتی؟خیلی پریشونم...اگه خونریزی نبود بهتر بود

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔
۱۳ در ۵ میلیمتر؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم شما تو کدوم هفته این مشکل رو داشتی و چقدر طول کشید جذب بشه منم الان همینم اول ۴.۹در .۶۲ سانت & ...

عزیزم ازهفته11 به خونریزی و لکه بینی افتادم. تاهفته16ادامه داشت. هفته18 برای آنومالی سونورفتم دکترگفت یاجذب شده یادفع. خبری ازهماتوم نبود 

عزیزم ازهفته11 به خونریزی و لکه بینی افتادم. تاهفته16ادامه داشت. هفته18 برای آنومالی سونورفتم دکترگف ...

لخته هم دفع کردی اجی

اخی...این هماتوم لعنتی چی بود دیگه....لکه بینی هم داری اجی؟

آره من اصلا نشنیده بودم

نه لکه بینی ندارم فقط کمرم درد میکنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
آره من اصلا نشنیده بودم نه لکه بینی ندارم فقط کمرم درد میکنه

پس استراحت کن چون منم اولش با کمر درد شدید شروع شد...یعنی غذا میپختم کمرم درد میگرفت