2777
2789
عنوان

چه دختر تنبلی دارم من

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 20 پست
نه بابا ربطی نداره به نظر من،دختر من خیلی زیاد تکون میخورد،جوری بود کسی ک چند متر انورتر بودم میدید ...

وای چه بد. تو هفته چندم فهمیدی بند ناف دور گردنشه

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
من برعکسشو شنیدم.دختر خودم ۱۶ هفتگی لگدهایی میزد کامل معلوم بود از رو لباس.دوستم پسر بود بچش میگفت ت ...

بستگی ب محل قرار گیری جفت هم داره

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه بد. تو هفته چندم فهمیدی بند ناف دور گردنشه

نگران نباش عزیزم،این اتفاقا کم میوفته ،من موقع زایمان فهمیدم،ولی تو سونو اینا مشخص میشه. 

انشالله گل دخترت رو سالم بغل میگیری و کیف میکنی😍😍😍

نگران نباش عزیزم،این اتفاقا کم میوفته ،من موقع زایمان فهمیدم،ولی تو سونو اینا مشخص میشه.  انشا ...

ان شاالله

قدامی

در مادرانی ک اضافه وزن دارن چربی شکم و بارداری اولشونه و همچنین جفت قدامی داره ممکن حرکات دیر تر و کمتر حس کنن و تا هفته ۲۵ مشکلی نیس ولی اگر نگرانید حرکات و حس نکردید  یه صدای قلب گوش میدید و نگرانی برطرف بشه 

در مادرانی ک اضافه وزن دارن چربی شکم و بارداری اولشونه و همچنین جفت قدامی داره ممکن حرکات دیر تر و ک ...

اضافه وزن ندارم ولی لاغرم نیسم. احتمال زیاد بخاطر جفتشه‌ک نمیفهمم