2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدیدی کردیم منم خودمو زخمی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 97 پست

دفعه دیگه سعی کن با سیاست تر رفتار کنی اینکارت تو دراز مدت واسش بی ارزش میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این حالت رو درک می کنم

وضعیتی که دیگ هیچ از دستت برنمیاد و برای تخلیه خودت مجبور میشی به خودت اسیب بزنی

عزیزان توجه کنید این با "خودزنی بیمارگونه" متفاوت هست.

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!

از اینکارا نکنید لطفا شوهراتون رو بیشتر دلزده میکنید تنها راهکار برای بستن دهان گشاد شوهر سکوته

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

منم اعصاب درس حسابی ندارم ولی هیچ وقت از این کارا نکردم! به ظرف و ظروفات رحم کن حداقل

حالا عکس دستتو بده ببینیم دسته گلتو

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
والا.عصبی شدی چاقو بردار.چرا ظرف میشکنی. فردا متوجه میشه به ضرری کرده و پشیمون میشه.

اره من یه بار عصبی شدم اومدم گوشیمو پرت کنم تو دیوار یه لحظه فک کردم اگه اینکارو کنم دیگه گوشی نداره پس نشستم یه گوشه گریه کردم😂

من غمگین ترین دختر شاد جهانم😛