2777
2789
عنوان

بدترین خیانتی که دیدم...

11363 بازدید | 19 پست

بدترین خیانتی که دیدین یا شنیدین راجب چی بوده؟نظرتون راجبش چیه؟کی توش مقصر بوده؟

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
خودم ده فقره خیلنت دیذم عین اسکلا خودکشیم کردم هنوزم دارم زندگی میکنم خرم نیستم حوصله هیچی ندارم .

حق میدم بهت

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ده فقره خیلنت دیذم عین اسکلا خودکشیم کردم هنوزم دارم زندگی میکنم خرم نیستم حوصله هیچی ندارم .

قطعا عاشق طرفت هستی، چون یه زن وقتی عاشقه هیچ جوره نمیتونه دل بکنه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

بدترین خیانتی که شاهدش بودم در مورد صاحب کارم بود یه آدم خیلی به ظاهر تاکید اکید میکنم به ظاهر مومن و متدین و متین بود که منو با زن و بچه‌ش هم آشنا کرد من زن و بچه‌شو میشناختم اومد به من ابراز علاقه کرد خدا شاهده یه جوری ابراز علاقه کرد یه لحظه شک کردم که طرف متاهله میگفتم شاید من توهم زدم که متاهله

..یعنی در این حد وقیییییح

دلم برا طفل معصومش برا زنش کباب شد و هست هنوزهم

حق میدم بهت

عاقا ما رفتیم عین چی بگم اسکل خوب؟ اسکلا کربلا مثلا اون جا قول بده تکرار نکنه، برگشتیم زارت مورد امتحان قرار گرفت و یه دختر پی ام داده بود و کلی قربون و ماچ و خخخخخخححخخخ خود امام حسین دستی زیر چانه 👳😂 دیگم اعتماد نکردم و نمیکنم راحتم داره تو خونم زندگی میکنم اونم هر غلطی خواس بکنع😂

دوستم با ی پسری دوس بود چقد قربون صدقه چقد التماس اومد حرف زد با خانوادش کلی اصرار،چقد حرف عاشقونه ،من اس ام اساشونو دیدم،همون زمان ا سالی ک دوس بودن در حالی ک خانواذه ی دختر در جزیان بودن پسره همون ا سال با زن صیغه ایش زندگی می کرده و معتاذم بوده،یه هفتع قبل خواستگاری زنه گوشی مخفی یارو رو پیدا کرده بود زنگ زد ب دوستم چی کشید بنده خدا ب قیافه ی پسره نمی خورد تا این حد گوه باشه،خیلی تخیلی شاید ب نظر برسه ولی واقعیه یدبختانه

بدترینش که تو این سایت خیلی عجیب غریب شنیدم ...ولی چیزی که تو اشنایان دیدم اونی بود که پسره هشت سال تموم تموم بزرگای شهرو اورد خواستگاری یه دختر ...میمرد براش اخرم باهاش ازدواج کرد خونه و همه جیم زد به نامش یه بچه ام داشتن ...بعد خانومه یه ماه شک میکنه به شوهرش میگه من رفتم خونه بابام که اصفهانه اقا شوهره با ناراحتی که دلتنگتم زودی برگرد میبرتش ترمینال خانومه برنیگرده تعقیبش میکنه میبینه نبم ساعته یه دختر خیلی خوشگلوووو و جوونو میبره خونه 😐بعد جالبه مسره به گوه خوردن افتاده بود ینی حتی شهردارو شورای شهرم برد خونه دختره جلو همه کف پاهاشوه رو بوس کرده بود ولی دختره قبول نکرد برگرده و جدا شدن ... حتی گفته همه حقا رو میدم بهت و یه زمین چند هکتاری داشت گفت اونم میزنم به نامت 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

يكي از دوستام

شوهوش بي نهايت اقاااااا متدين معروف و سرشناس همه چي تمام همه روش قسم ميخوردن رفت با يكي بي ريخت زشت بدتركيب بي سواد

دوستم خوشكل پزشك خانوم

موندم نرد چرا عاشق اون بدتركيب شد البته ظاهرا بهم ميومدن چون اون دختر هرزه هم خيلي مثلا مذهبي يود ي شيطون ب تمام معني

البته هنوز زنش مونده تو زندگي

خدایا خیلی شکرت......
قطعا عاشق طرفت هستی، چون یه زن وقتی عاشقه هیچ جوره نمیتونه دل بکنه

عاشق بودددممممم الان غارق به تمام معنای بیخیال دنده پهنم. باورش برام سخته که بگم ولی کوه شدم مدل یخش با یخچالش😂 ایشالله زندگی همیشه سالم جلو بره و خیانت در هیچ موردش پیش نیاد

این که با مامانم رفتیم مغازه خرید کنیم منم یه چی توز موتوری خوشمزه بزرگ خریدم و به مامانم گفتم اگه میخوای برای خودت بخر چون من از این یه دونه هم بهت نمیدم. گفت نه اصلا رفتیم خونه و من خوابیدم و وقتی بیدار شدم دیدم با بابام دوتایی خوردنش و پوستشم تا کرده بودن گذاشته بودن روی سینک😐😐😐