2777
2789
عنوان

عصبیم

138 بازدید | 20 پست

شبتون بخیر.دوستان با نامزدم دعوام شده.صبح با مامانم رفتم شمال خواب بود چیزی نگفتم بهش بهثعد یه هو بیدار شد و دید من نزدیکای شمالم.میگه تو عمل انجام شده قرارم دادی.میگه بدت نمیاد من یه هو صبح بگم با مامانم با هرکس دیگه تو راه شمالم؟

خلاصه هربار که ناراحته ۲ روز برام قیافه میگیره و کم زنگ میزنه.منم اصلا تحمل ندارم،باهاش بد حرف زدم مثلا گفتم انتن نداشتم تو راه توام انتنت بعضی وقتا میره مگه چیه و زدم تو ناراحتی....چون حس میکنم خیلی گندش کرده،چیکار کنم؟دوس ندارم باهم قهر بمونیم😞

کارت بی نهایت اشتباه بود و‌مقصرم خودتی میتونسی قبلش بهش بگی عزیزم و اگر نظرمنو میخای بدون همسرت نباید میرفتی!!!

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برخورد میکنه اگه فقط دوروز قهر باشه😁😑هرنامزدی بود خیلی برخوردش سهمگین تر بود

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

نامزد یعنی چی؟. عقدین ؟ 

با مامانت هوس شمال کردین اول صبحی 😅

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

عزیزم اخلاقشومیشناسی از چندروز قبل کم کم بهش بگو 

الانم ناراحتی نداره که سفرتوخراب نکن ازش معذرت خواهی کن قول بده دیگه بی اطلاع نمیری سفر ماجرا تموم شه بره

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

تو دوران عقد پدرم ویلا خرید تا بعد عروسی ندیدم چ شکلیه چون همسرم نمیتونس بیاد 😐الان همون کارم باعث شد تا خونه مادرشم بی من نره ی چیزهایی رو خودتون مدیریت کتسد زندگیتون بهتر میشه

کارت بی نهایت اشتباه بود و‌مقصرم خودتی میتونسی قبلش بهش بگی عزیزم و اگر نظرمنو میخای بدون همسرت نبای ...

یه روزه و کاری بود با مادرم.صبح رفتیم شب اومدیم

یه روزه و کاری بود با مادرم.صبح رفتیم شب اومدیم

خب مردا نمیفهمن ک😐فردا بعد ازدواج یهو ۳روز میره بی خبر میگه یادته نگفتی