2777
2789

خانوما من تیر ماه به دلیل تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم از اون به بعد قبل پریودی بر خلاف همیشه درد سینه اصلا اصلا ندارم قبل از سقط همیشه از یک هفته قبل پریود سینه هام خیلی درد میگرفت . اصلا درد سینه به چه دلیله میدونید ؟

سونو هم بعد سقط رفتم رحمم پاک بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره خب زن بعد سقط خیلی تغییر میکنه مخصوصا تو روحیش وهورموناش 

به نظرتون حتی اگه سقط توماه اول باشه بازاین تغییرات هورمونی وافسردگی براش پیش میاد؟

انسانم آرزوست .....

اها منظورتو گرفتم..من خودم قبل از پری سینه هام درد میگرفت.حدود یک هفته قبل از پری.... حالا ۶ ماهه سقط کردم.و اصلا موقع پریود سینم درد نمیگیره.ازمایش هورمونی هم دادم.هورمونم مشکل نداشت.والا نمیدونم علت از چیه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
اها منظورتو گرفتم..من خودم قبل از پری سینه هام درد میگرفت.حدود یک هفته قبل از پری.... حالا ۶ ماهه سق ...

من دقیقا پس مثل شمام . یادم رفت از دکترم بپرسم شما نپرسیدی ؟