2777
2789
عنوان

اونایی که لنز طبی میزارن بیان

75 بازدید | 12 پست

بچها من یه چشمم یه جوری شد یهویی یه خطایی میاد جلو چشمم که میلرزه لنزمم در اوردم بازم همونجوریه خیلی نگرانم 

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چشم پزشکی معتبر تهیه کردین؟؟؟

تاریخ انقضای لنزتون تموم نشده؟؟؟

پاره نشده؟؟؟

الوده نبوده؟؟؟

دستتون رو قبل گزاشتن لنز خوب شستین؟؟؟

خشک کردین؟؟؟؟

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
طبعیه بعشون دقت نکن

واقعا طبیعیه؟!اخه یه خط هایی همش جلو چشممه که میلرزن چند ساله میزارم تاحالا اینجوری نشده بود

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره
شاید داری پشت و رو میذاری.با مایع قشنگ بشور.سمت درستشو بزار

اخع درش اوردم الان بدون لنزم بازم همونجوریه

از چشم پزشکی معتبر تهیه کردین؟؟؟ تاریخ انقضای لنزتون تموم نشده؟؟؟ پاره نشده؟؟؟ الوده نبوده؟؟؟ دس ...

نه پاره که نشده نمیدونم

اره به لنز ربط نداره عصبهای چشم هستن گاهی تو زیادی بهشون دقت می کنی😁

نه اخع یه جوریه که دیدمو مختل کرده

پس فعلا استفاده نکن.برو چشاشو بشور دیگه تحریکشون نکن

ارع همینکارو کردم