2777
2789

من عقدم خواهر شوهرم و مادرشوهرم تو یه ساختمان هستن امروز مادرشوهرم نذری داشت زنگ زدم بهم گفتن برم شوهرم اومد دنبالم رفتیم خونشون اش رو چون خونه مادر شوهرم جا نبود خونه خواهر شوهرم داشتن میپختن جاریام و چن نفر همه رفتن خونه خواهر شوهرم خواهر شوهرم اومد گفت دوست ندارم تا دعوتت نکردم بیایی خونمون بعد ماه محرم صفر دعوتت میکنم منم هیچی نگفتم گفتم باشه بعدش جریانو برا شوهرم گفتم شوهرمم نرف موند پیش من مادر شوهرم اومد گفت بیا پ چرا اینجا نشستین بیایین پایین منم نرفتم شوهرمم نرفت بعد پدر شوهرم اومد بعدم جاریام اومدن گفتن بیا بازم نرفتم بهونه کردم آخر دستم که باز مادرشوهرم اومد گفت بیا گفتم بعضیا خرافاتین بعد ماه محرم صفر میام بعد شوهرم رفت یکم با خواهرش بحث کرد اونم گفت برو بیارش شوهرم اومد دنبالم نرفتم گفتم خودش گفت نیا منم نمیرم خونش یکم نشستم خونه مادرشوهرم بعدم اومدم خونمون  به نظرتون بعدا که دعوتم کرد برم یا نه چکار کنم 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه دعوتتم کرد یکی دوبار نرو بزار بفهمه حرفش زشت بوده.هرکیم اومد گفت بیا باید میگفتی فلانی گفته نیااااا

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

نه نرو

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

وا چه چیزا حالا محرم بری چی میشه مثلا؟

خوبه از این اعتقادات مسخره نداریم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

چرانری مگه چی میشه آخه؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

تا دعوتت نکرده اصلااا نرووو . ولی وقتی دعوت کرد برو اگه نری ممکنه شوهرت هم مقابله کنه و خونه خواهر برادرت نیاد . الانم اصلا واست مهم نباشه ک و ن لقش دختره ی بی ادب

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
معلومه ک نباید بری.چرا گف نیا؟

خرافاتی میگه چون ماه محرم صفره نباید بیایی خونم وگرنه اتفاق میفته برام

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️