donya_t2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 946 عنوان خانوما تب دارم چیکار کنم؟ هفته ی یازدهم هستم 218 بازدید | 9 پست سلام هفته ی یازدهم هستم از ظهر تب دارم نمیدونم چیکار کنم تو استراحت مطلق هستم به خاطر هماتومم ...این تب به خاطر چیه و چیکار کنم؟ خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤ 1398/06/25 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
harry عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 8571 خیلی مراقب باش الان فصل سرواخ.ردگی و انفولانزاست. کسی اومد پیشت ماسک بزن یا جایی میری. اگه کمه پاشویه کن فقط با آب. استامینوفن هم میشه اما از دکتر پوزش و بپرس. حتما دکتر برو تب تو بارداری خطرناکه
donya_t2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 946 خیلی مراقب باش الان فصل سرواخ.ردگی و انفولانزاست. کسی اومد پیشت ماسک بزن یا جایی میری. اگه کمه ... یعنی ازسرماخوردگیه؟ اخه جوری شده حتی غذا هم نمیتونم بخورم خیلی بی حال افتادم خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
harry عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 8571 یعنی ازسرماخوردگیه؟ اخه جوری شده حتی غذا هم نمیتونم بخورم خیلی بی حال افتادم شاید دکتر برو اورژانسی فقط تو ماشین راحت بشین. بذار شوهرت بره وقت بگیره هر وقت نوبتت شد برو تو که اذییت نشی. حتما برو
منتظر_نینیم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 810 حتما برو دکتر چون تو بارداری سرماخوردگی خیلی مهم نیستفقط باید تبت کنترل بشه ولی آنفولانزا خطرناکه و باید براش تا سه روز اول قرص بخوری.
donya_t2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 946 شاید دکتر برو اورژانسی فقط تو ماشین راحت بشین. بذار شوهرت بره وقت بگیره هر وقت نوبتت شد برو تو ... چشم عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
donya_t2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 946 حتما برو دکتر چون تو بارداری سرماخوردگی خیلی مهم نیستفقط باید تبت کنترل بشه ولی آنفولانزا خطرناکه و ... اهان باشه عزیزم خیلی ممنون حتما میرم خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
منتظر_نینیم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 810 اهان باشه عزیزم خیلی ممنون حتما میرم انشالا نینیت را صحیح و سالم بغل بگیری.
donya_t2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 946 انشالا نینیت را صحیح و سالم بغل بگیری. خیلی ممنون عزیزم قربونت خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
aramiss_ss عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 1375 یعنی ازسرماخوردگیه؟ اخه جوری شده حتی غذا هم نمیتونم بخورم خیلی بی حال افتادم سلام عزیزم منم الان هعته ۱۱ مثل شمام دمای بدنم تا ۳۷و ۸ بالا میره هی پاشویه میکنم بی حالم هستم. شما چیکار کردین مریض بودین؟ دکتر چیا داد؟ هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن