2777
2789
عنوان

میشه عدد بتای بارداریتونو بگید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 67 پست
نه هنوز گلم فردا صب قراره برم روزی ۲تا بی بی چک میزنم مث دیوونها

امشب دوباره زدم پرنگ شد

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر.من قبلش بی بی نزدم فقط همون روز موعد زدم که خیلی پررنگ بود

همون لحظه زیر۲دیقه خیییلی پرنگ بود؟؟

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

با ۲ روز تاخیر ۴۴۹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچها بی بی های من تا۵دیقه ی اول تقریبا صورتیت بعد۵دیقه تا رب ساعت حسابی پرنگ میشن چرا؟؟؟؟

سلام دوستان من فردا موعدمه بيبي زدم مثبت شد رفتم ازمايش بتا ٣٠بود خيلي كمه من الان باردارم يانه

بازم صبر کن دو سه روز دیگه برو بتا بده ببین عددش زیاد شده یا نه

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️