2777
2789
عنوان

میشه عدد بتای بارداریتونو بگید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من  2 روز مونده به پریودم امروز صبح بیبی چک گذاشتم منفی بود چرا اخه ؟؟؟اینم بگم فقط این ماه یه بار اونم روز 12 پریودی اقدام داشتم میگم اگه باردار بودم تا حالا معلوم میشد دیگه امید الکی به خودم ندم 

بچها فردا روز۳۲پریودمه از روز۲۹تستام تقریبأ پرنگن،،بنظرتون فردا دیگه برم آز بتا خوبه عددش بنظرتون چنده؟؟

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵
خانوما من  2 روز مونده به پریودم امروز صبح بیبی چک گذاشتم منفی بود چرا اخه ؟؟؟اینم بگم فقط این ...

بی بی چک فقط بعد از موعود نشون میده کم پیش میاد قبل موعود بی بی درست نشون بده صبر کن گلم