2777
2789
عنوان

ایا برم ایا نرم؟؟

133 بازدید | 32 پست

سلام لطفا خوندین جواب بدین حتما 

من فوق دیپلم دارم بنظرتون برای کارشناسی دانشگاه ازاد ثبت نام کنم ؟از طرفی هم قصد بارداری دارم بنظرتون سخت نمیشه؟؟؟

اخرش چی میشه ؟؟؟ میخوای چیکار؟؟؟ خدایی این سواله منه

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم

چرا میشه

یکی رو اولویتتون قرار بدین

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بچه نیارم هر دوتاش واجبه 

دانشگااه برای اینده شغلی میخواید برید یا برای سرگرمی یابهش علاقه داری؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

میخوام لیسانس بگیرم ک بتونم ازمون استخدامی شرکت کنم

بنظرم دانشگاه رو الوبت قرار بدین

ترم های اخرش برای بچه اقدام کنین

مطمئنی همین که اقدام کردی باردار میشی یا نه؟ 

نمیدونم همه کارام قاطی شده از طرفی تنبلی تخمدان دارم البته هنوز اقدام نکردما سونو نشون داد از طرفی هم بخاطر یه موضوع دیگه باید سریع بچه بیارم از یه طرفم علاقه شدیییددد ب درس خوندن دارم

نمیدونم همه کارام قاطی شده از طرفی تنبلی تخمدان دارم البته هنوز اقدام نکردما سونو نشون داد از طرفی ه ...

چون تنبلی داری ممکنه سریع باردار نشی بخاطر همین برو ثبت نام کن کنارش هم درمان تنبلی تخمدان و اقدام 

میگن چشام سگ داره   
دانشگااه برای اینده شغلی میخواید برید یا برای سرگرمی یابهش علاقه داری؟

میخوام حتما شاغل بشم از طرفی سن شوهرم داره میره بالا ۳۴سالشه از یه طرفم خانواده شوهرم همش دعوا دارن ک بچه بیارین با اینکه شوهرم باهاشون حسابی دعوا کرده ک کارتون نباشه میخوام هم بارداربشم هم درسمو بخونم